Αυτό είναι το κανονικό τέλος του Pretty Woman - iefimerida.gr

Αυτό είναι το κανονικό τέλος του Pretty Woman

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και όμως, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, το Pretty Woman, η τεράστια κινηματογραφική επιτυχία του '90, μπορεί να άφησε εποχή ως μια ρομαντική κωμωδία, ωστόσο στην αρχική της εκδοχή είχε γραφτεί ως δράμα.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από την πρώτη προβολή της ταινίας, οι συντελεστές της παραχώρησαν συνέντευξη και ένα ερώτημα από αυτά στα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν ήταν για τις... αναμνήσεις τους. Και κάπως έτσι ορισμένοι θυμήθηκαν την πρώτη εκδοχή της ταινίας που τους είχε δοθεί. Και ήταν δραματική.

Αυτό είναι το κανονικό τέλος του Pretty Woman | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με αυτή, η Βίβιαν (Τζούλια Ρόμπερτς) ήταν εξαρτημένη από ναρκωτικές ουσίες και ο Εντουαρντ (Ρίτσαρντ Γκιρ) στο αρχικό τέλος της ταινίας την εγκαταλείπει, αφού πρώτα τη βγάζει από το αυτοκίνητο και της πετά στο πρόσωπο ένα χρηματικό ποσό.

Η ταινία μετατράπηκε σε ρομαντική κομεντί καθώς η Disney, η οποία και έκανε την ταινία, αποφάσισε να αλλάξει το σενάριο, προσαρμόζοντάς το στην ιστορία της Σταχτοπούτας.

Αυτό είναι το κανονικό τέλος του Pretty Woman | iefimerida.gr 1
Αυτό είναι το κανονικό τέλος του Pretty Woman | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ