Πιάστηκαν σχεδόν στα χέρια Αδωνις-Παπαδάκης: Ορθιοι, φώναζαν μέχρι που διεκόπη η εκπομπή - iefimerida.gr

Πιάστηκαν σχεδόν στα χέρια Αδωνις-Παπαδάκης: Ορθιοι, φώναζαν μέχρι που διεκόπη η εκπομπή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών γύρω στις 8.30 το πρωί, όταν όρθιοι ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Αδωνις Γεωργιάδης αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς.

Και μάλιστα κουνώντας τα χέρια και φωνάζοντας ο ένας στον άλλο κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής, σε μια κόντρα που έρχεται από παλιά και τώρα πυροδοτήθηκε εκ νέου. Ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε τον βουλευτή κωλοτούμπα και ύψιστο υβριστή του Προέδρου της Δημοκρατίας και του είπε: «Ο τελευταίος που θα με κρίνει ως δημοσιογράφο είσαι εσύ. Ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής δεν μπορεί να μιλάει για έναν δημοσιογράφο που δεν μπορεί να πιάσει στο στόμα του».

Νωρίτερα ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε πει πως ο δημοσιογράφος γλείφει τον Τσίπρα, προκαλώντας την οργή του. «Πάρ' το πίσω, πάρ' το πίσω», επέμεινε ο Γιώργος Παπαδάκης. Οταν μάλιστα ρώτησε ο βουλευτής τον δημοσιογράφο γιατί τον κάλεσε στην εκπομπή εφόσον τον θεωρεί κωλοτούμπα, πήρε την απάντηση «γιατί θέλω να έχω και κωλοτούμπες στην εκπομπή».

Ηταν η στιγμή που ο Αδωνις Γεωργιάδης σηκώθηκε ξανά, προφανώς για να αποχωρήσει, και έπεσε βιαστικά το σήμα της εκπομπής. Μετά τις διαφημίσεις, ο Γιώργος Παπαδάκης καλωσόρισε ξανά το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας πως όλα είναι καλά, πως ο κ. Γεωργιάδης είνα καλά και σε λίγο θα συνεχίσουν την εκπομπή.

Τον περασμένο Νοέμβριο οι δύο άντρες είχαν ξανά μια δυνατή σύγκρουση στον αέρα, όταν ο Γεωργιάδης αποκάλεσε τον Παπαδάκη Στάλιν, ο δε Παπαδάκης του απάντησε ότι είναι γελοίος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ