Τρόμαξαν με τον Λιονέλ Μέσι - Πήγε στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Τρόμαξαν με τον Λιονέλ Μέσι - Πήγε στο νοσοκομείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λιονέλ Μέσι έφυγε από το ξενοδοχείο με τον γιατρό της εθνικής Αργεντινής για το νοσοκομείο και αμέσως άρχισαν τα σενάρια.

Όμως οι εξετάσεις στο νοσοκομείο της Ουάσινγκτον δεν έδειξαν τραυματισμό. ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής ανακοίνωσε πως ο Λιονέλ Μέσι δεν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, έτσι παραμένει με την αποστολή της εθνικής στις ΗΠΑ.

Το πρωί έφυγε από το ξενοδοχείο στην Ουάσινγκτον μαζί με τον γιατρό της εθνικής ομάδας, πήγαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις, καθώς είχε ένα μικρό χτύπημα σε δάχτυλο από το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» την περασμένη Κυριακή. Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο Αργεντίνος σούπερ σταρ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, έτσι είναι στην διάθεση του Χεράρδο Μαρτίνο για τα φιλικά με Ελ Σαλβαδόρ και Εκουαδόρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ