Το twitter αναστενάζει: Συνεχίζεται η κόντρα Παπαδημούλη-Δούρου για την παρέλαση - iefimerida.gr

Το twitter αναστενάζει: Συνεχίζεται η κόντρα Παπαδημούλη-Δούρου για την παρέλαση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη και της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου έγινε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Η κόντρα των δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε από το πρωί, συνεχίστηκε αμείωτη μέσω «τιτιβισμάτων» στο twitter.

Αρχικά ο κ. Παπαδημούλης σχολίασε ειρωνικά την απόφαση του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου και της Περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου για τις εκδηλώσεις μετά το τέλος της παρέλασης.

«Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι στο μέλλον να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα και χωρίς πολύ «ταρατατζούμ»» έγραψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ρένα Δούρου σήκωσε το γάντι και – χωρίς να κατονομάσει τον κ. Παπαδημούλη – απάντησε επίσης μέσω twitter στο ίδιο ύφος και με σαφείς αιχμές εναντίον του:

«Θερμή παράκληση προς τιτιβίζοντες: Τα πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με 140 χαρακτήρες. Άλλο η πολιτική άλλο η αυτοπροβολή...».

Ο Δημ. Παπαδημούλης επανήλθε με νέο tweet: «Με αφορμή τις αυριανές παρελάσεις, πρότεινα λιγότερα έξοδα και υπερβολές. Εισέπραξα, αντί για αντίλογο, προσωπικές βολές. Λυπάμαι πολύ».

Το twitter αναστενάζει: Συνεχίζεται η κόντρα Παπαδημούλη-Δούρου για την παρέλαση | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ