Τα «X-Files» επιστρέφουν -Νέα επεισόδια της αξέχαστης σειράς - iefimerida.gr

Τα «X-Files» επιστρέφουν -Νέα επεισόδια της αξέχαστης σειράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φοξ Μόλντερ και η Ντέινα Σκάλι θα κοιτάξουν και πάλι προς τον ουρανό, ψάχνοντας την... αλήθεια εκεί έξω.

Οι δύο πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες των «X-Files», κατά κόσμον Γκίλιαν Αντερσον και Ντέιβιντ Ντουκόβνι πιάνουν ξανά δουλειά στη διερεύνηση μυστηρίων και εξωγήινων, καθώς η εμβληματική σειρά επιστρέφει στις μικρές οθόνες.

Το Fox αποφάσισε την αναβίωσή της, με έξι νέα επεισόδια, τα γυρίσματα των οποίων θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι. Τα βασικά στελέχη της σειράς, η Αντερσον, ο Ντουκόβνι αλλά και ο δημιουργός της, Κρις Κάρτερ, θα μετάσχουν στο εγχείρημα. «Τα καλά νέα είναι ότι ο κόσμος έχει γίνει πιο περίεργος, οπότε είναι η ιδανική στιγμή για να ειπωθούν αυτές οι έξι ιστορίες», δήλωσε ο τελευταίος.

Η σειρά επιστημονικής φαντασίας προβάλλονταν από το 1993 έως το 2002, γράφοντας ιστορία στα τηλεοπτικά δεδομένα, κερδίζοντας μεταξύ άλλων βραβείων 16 Emmy. Στο αποκορύφωμα της δημοτικότητάς της, το 1998, κυκλοφόρησε η ταινία «The X-Files», που... έσπασε τα ταμεία, με τα εισιτήρια παγκοσμίως να φτάνουν τα 189,2 εκατομμύρια δολάρια. Το 2008 βγήκε στους κινηματογράφους η δεύτερη ταινία, «The X-Files: I Want to Believe», η οποία όμως δεν προκάλεσε αντίστοιχη αίσθηση, με τα εισιτήρια να φτάνουν τα 68,4 εκατομμύρια δολάρια.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία προβολής των νέων ιστοριών. Πέρυσι, το Fox έκανε κάτι παρόμοιο με το «24», κυκλοφορώντας 12 νέα επεισόδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ