Προληπτικά εκτός ο Τοροσίδης - iefimerida.gr

Προληπτικά εκτός ο Τοροσίδης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη συμμετοχή όλων των διεθνών εκτός του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, ολοκληρώθηκε η δεύτερη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στην Αυστρία την Τρίτη.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν και οι συνεργάτες του συνέχισαν την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τον αγώνα της προκριματικής φάσης του Euro 2016 με την Ουγγαρία στις 29/3/2015.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης για την Εθνική Ανδρών περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση για τους διεθνείς σε δύο γκρουπ (το πρώτο στις 09:00 και το δεύτερο στις 10:00) καθώς και απογευματινή προπόνηση (18:00).

Η απουσία του Τοροσίδη δεν εμπνέει ανησυχία στο ιατρικό τιμ με τον εκ των αρχηγών της Εθνικής Ελλάδος να είναι στην διάθεση του Μαρκαριάν για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Ουγγαρία στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ