Φαντάροι στον Αχιλλέα Μπέο: «Μας είπαν πως δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ ...»[βίντεο] - iefimerida.gr

Φαντάροι στον Αχιλλέα Μπέο: «Μας είπαν πως δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ ...»[βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι κωμικοτραγικές καταστάσεις στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου και μάλιστα ενώ μιλούσε ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος.

Δύο άτομα αγνώστων στοιχείων φορώντας φόρμα παραλλαγής του στρατού και από το μικρόφωνο του συμβουλίου είπαν:

«Πληροφορηθήκαμε πως μια δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ και έτσι ήρθαμε να αφήσουμε τα τηλέφωνά μας».

Ακολούθησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα με τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης να ζητούν να επέμβει η αστυνομία.
Η Φωτεινή Κοκκινάκη , δημοτική σύμβουλος των Δρόμων Συνεργασίας , κληθείσα να σχολιάσει το περιστατικό που αφορούσε την ίδια είπε πως θα καταθέσει μήνυση στον εισαγγελέα για να ερευνήσει τα όσα συνέβησαν.

Ο Απόσοτολος Παπατόλιας , δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά έκανε λόγο για αλητεία και γκεμπελίστκες μεθόδους από την δημοτική αρχή προκειμένου να περάσει χωρίς αντιδράσεις τον νέο κανονισμό άρδευσης της ΔΕΥΑΜΒ.
Για απουσία δημοκρατίας στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου έκανε λόγο ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Μαργαρίτης Πατσιαντάς. Τέλος σε δήλωση του στο www.thessaliatv.gr ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος καταδίκασε το περιστατικό, δεν παρέλειψε όμως να αναφέρει πως η κίνηση αυτή έχει και ηθικούς αυτουργούς «φωτογραφίζοντας» την κ. Κοκκινάκη που σε προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είχε συγκρουστεί με το κ. Μπέο αναφέροντας πως κάνει καλό σεξ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δήμος Βόλου φαντάροι καλό σεξ άρδευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ