Εντόπισαν αεροσκάφος και πτώματα στο σημείο του δυστυχήματος - Μόνο ένα ελικόπτερο έχει φτάσει μέχρι στιγμής - iefimerida.gr

Εντόπισαν αεροσκάφος και πτώματα στο σημείο του δυστυχήματος - Μόνο ένα ελικόπτερο έχει φτάσει μέχρι στιγμής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών της Γαλλίας Λαν Βινταλί, γνωστοποίησε ότι μέχρι στιγμής μόνο ένα ελικόπτερο έχει φτάσει στον τόπο του δυστυχήματος, το οποίο έχει εντοπίσει το μεγαλύτερο μέρος του Airbus320 και πολλά πτώματα.

Όπως έγινε γνωστό από το Υπουργείο Μεταφορών της Γαλλίας, μέχρι στιγμής μόνο ένα ελικόπτερο έχει καταφέρει να βρεθεί στο σημείο του δυστυχήματος κι αυτό γιατί η περιοχή όπως είπε και ο Φρανσουά Όλάντ δεν έχει εύκολη πρόσβαση. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Γάλλοι μεταδίδουν πως το σημείο που συνετρίβη το αεροσκάφος δεν συνδέεται με κάποιον δρόμο και η προσέγγιση μπορεί να γίνει από αέρος. Ωστόσο το ελικόπτερο κατάφερε να εντοπίσει το Airbus320 και κάποια από τα πτώματα των επιβατών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροπλάνο Γαλλία δυστύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ