«Μην φοβάστε την εκκλησία» -Τι είπε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στην Κωνσταντοπούλου [εικόνα] - iefimerida.gr

«Μην φοβάστε την εκκλησία» -Τι είπε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στην Κωνσταντοπούλου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο είχε την Τρίτη το πρωί, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου είπε ότι «αν εργαστούμε όλοι, σωστά, προγραμματισμένα θα πάμε μπροστά. Από μια συνεργασία με την Εκκλησία δεν έχει να χάσει τίποτα το κράτος. Να κερδίσει έχει. Μην φοβάστε την Εκκλησία», πρόσθεσε.

«Μην φοβάστε την εκκλησία» -Τι είπε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στην Κωνσταντοπούλου [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, στην αντιφώνηση της, είπε ότι «έχει σημασία να υπενθυμίζουμε ειδικά στις κρίσιμες και στις δύσκολες ώρες τη σημασία της αλληλεγγύης, της ανεκτικότητας και της προστασίας της αξιοπρέπειας». «Και εκεί υπάρχουν κοινά πεδία για την Εκκλησία και την πολιτεία και νομίζω όταν ενεργοποιούνται οι φορείς και της Εκκλησίας και της πολιτείας στα πεδία αυτά αποδεικνύεται ότι μπορούμε να αισιοδοξούμε. Εμείς το λέμε με απερίφραστο τρόπο, ότι στο πεδίο της αλληλεγγύης και της στήριξης των ανθρώπων να αντιμετωπίσουν την κρίση όχι απλώς δεν πρέπει να υπάρχει αναστολή αλλά θα πρέπει να ενθαρρύνεται η σύμπραξη», κατέληξε. Μετά το τέλος της συνάντησης έγινε ανταλλαγή δώρων.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ