Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού - Τι είπε ο Πιερ Ισά σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους - iefimerida.gr

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού - Τι είπε ο Πιερ Ισά σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στο στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης» είχε ο Πιερ Ισά, στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας «συνέντευξης» του αθλητικού διευθυντή των ερυθρόλευκων.

Ο Ισά αν και απέφυγε όπως ήταν αναμενόμενο να μιλήσει με ονόματα για το μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν, έδωσε κάποια σημεία-κλειδιά για το πως θα κινηθεί ο Ολυμπιακός στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Στόχος του πρωταθλητή Ελλάδας είναι η απόκτηση πέντε πρωτοκλασσάτων ποδοσφαιριστών επίπέδου Τσάμπιονς Λιγκ με τις τρείς από αυτές να είναι από το «ράφι» πρώτης γραμμής. Ο Ισά φωτογράφισε πως ο Σαντάνα δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ενώ έκανε λόγο και για τους Έλληνες παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας και είτε προπονούνται για τον Ολυμπιακό είτε αγωνίζονται ως δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Οι θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί ο Ολυμπιακός θα είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, των ακραίων επιθετικών και του σέντερ φορ ενώ δεν αναμένεται να υπάρξει προσθήκη στη μεσαία γραμμή με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Μιλιβόγιεβιτς ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς που έβαλε πέρυσι στη συμφωνία του με την Άντερλεχτ. Ξεκαθαρίστηκε πάντως, ότι τις τελικές επιλογές θα τις κάνει ο Βίτορ Πέρεϊρα αφού πρώτα πάρει στα χέρια του τη λίστα με τους παίκτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός πιερ ισα μεταγραφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ