Οι πρώτες σκέψεις του Μαρκαριάν - Παπαδόπουλος για βασικός αμυντικός μέσος [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πρώτες σκέψεις του Μαρκαριάν - Παπαδόπουλος για βασικός αμυντικός μέσος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προετοιμασία στην Αυστρία ξεκίνησε για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ενόψει της αναμέτρησης με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016. Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αναγκάστηκε από την πρώτη μέρα να αντικαταστήσει τον Χοσέ Χολέμπας με τον Λουκά Βύντρα λόγω τραυματισμού ενώ πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τους διεθνείς.

Ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός έπιασε δουλεία από την πρώτη κιόλας στιγμή που η αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο. Στις συσκέψεις με τους συνεργάτες του έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται κάποια πλάνα για τον καταρτισμό της 11άδας και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας άσος της Σάλκε, ο οποίος αγωνίζεται φέτος δανεικός στη Λεβερκούζεν, δείχνει να έχει αφήσει μια καλή πίσω του τις μαύρες μέρες των τραυματισμών και ο Μαρκαριάν θέλει να τον χρησιμοποιήσει στο ρόλο του αμυντικού μέσου κόντρα στους Ούγγρους.

Η απουσία του Μανιάτη δημιουργεί πρόβλημα στο κέντρο αφού απουσιάζει ο παίκτης, ο οποίος μπορεί να γεμίσει το παιχνίδι της Εθνικής με τρεξίματα και πίεση. Αυτά τα στοιχεία συν τη δύναμη, τα έχει σε υπερβολικό βαθμό μάλιστα ο Παπαδόπουλος, ο οποίος προορίζεται για να είναι ο ένας από τους τρεις της μεσαίας γραμμής. Αυτό αμέσως συνεπάγεται ότι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας θα αποτελείται από τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά ενώ η απουσία του Χοσέ Χολέμπας δημιουργεί έναν προβληματισμό για το αριστερό άκρο της άμυνας εκεί όπου υπάρχει ουσιαστικά μόνο ο Σταφυλίδης ενώ μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί και ο Τοροσίδης, όπως συνέβαινε στις εποχές επί Ότο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος.

Η επόμενη προπόνηση της Εθνικής έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 12:00 ενώ νωρίτερα οι διεθνείς θα έχουν συγκέντρωση στο ξενοδοχείο όπου θα υπάρξει ομιλία από τον Μαρκαριάν και τους συνεργάτες του. Άλλωστε ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε και κατά την αναχώρηση της αποστολής ότι θα υπάρξει αρκετή δουλειά και στο ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας.

Οι πρώτες σκέψεις του Μαρκαριάν - Παπαδόπουλος για βασικός αμυντικός μέσος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οι πρώτες σκέψεις του Μαρκαριάν - Παπαδόπουλος για βασικός αμυντικός μέσος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οι πρώτες σκέψεις του Μαρκαριάν - Παπαδόπουλος για βασικός αμυντικός μέσος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Οι πρώτες σκέψεις του Μαρκαριάν - Παπαδόπουλος για βασικός αμυντικός μέσος [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Οι πρώτες σκέψεις του Μαρκαριάν - Παπαδόπουλος για βασικός αμυντικός μέσος [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Οι πρώτες σκέψεις του Μαρκαριάν - Παπαδόπουλος για βασικός αμυντικός μέσος [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ