Το βίντεο που «λύγισε» το Διαδίκτυο -Νεαρός με σύνδρομο Down κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του [βίντεο] - iefimerida.gr

Το βίντεο που «λύγισε» το Διαδίκτυο -Νεαρός με σύνδρομο Down κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτελεί σημείο σταθμό στη σχέση ενός ζευγαριού, η μέρα που και οι δύο αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να συγκατοικήσουν.

Για το συγκεκριμένο ζευγάρι από την Ιταλία όμως, η στιγμή που τα πάντα αλλάζουν στις ζωές τους, αποκτά λίγο μεγαλύτερη σημασία, επειδή και οι δύο πάσχουν από σύνδρομο Down, γεγονός που κάνει πολλούς να θεωρούν ότι ίσως να μην είναι δυνατό να ζήσουν μαζί ανεξάρτητοι.

Το βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και φέρει τον τίτλο «Η Ειδική Πρόταση», ενώ μαγνητοσκοπήθηκε από την CoorDown, τον εθνικό οργανισμό της Ιταλίας για άτομα με σύνδρομο Down, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down στις 21 Μαρτίου.

Σε αυτό, ο Salvatore, ζητά από την κοπέλα του, την Caterina, να συγκατοικήσει μαζί του με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

Μία χορωδία, «εισβάλλει» στον χώρο εργασίας της στα McDonald's, και τραγουδάει το Come Away With Me της Norah Jones. Στη συνέχεια, εμφανίζεται ο Salvatore κρατώντας ένα μικρό κουτί με ένα κλειδί.

«Ονομάζομαι Salvatore και είμαι 38 χρονών. Θα κάνω έκπληξη στην Caterina, την κοπέλα μου», λέει ο πρωταγωνιστής του βίντεο λίγο πριν κάνει το μεγάλο βήμα και συνεχίζει. «Θα της ζητήσω να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα».

Η πρόταση συγκατοίκησης έγινε στις 27 Φεβρουαρίου. «Θα ερχόσουν να μείνεις μαζί μου, αγάπη μου», ρωτάει ο Salvatore την έκπληκτη Caterina και λίγο αργότερα της σκουπίζει από το πρόσωπο τα δάκρυα χαράς.

Το βίντεο που «λύγισε» το Διαδίκτυο -Νεαρός με σύνδρομο Down κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Το βίντεο που «λύγισε» το Διαδίκτυο -Νεαρός με σύνδρομο Down κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το βίντεο κλείνει με το μήνυμα: Ακριβώς όπως ο Salvatore και η Caterina, πολλά ζευγάρια ονειρεύονται μία μέρα να ζήσουν μαζί. Ας τα βοηθήσουμε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σύνδρομο Down συγκατοίκηση ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ