Τα πρώτα σκίτσα του νέου Kia Optima - iefimerida.gr

Τα πρώτα σκίτσα του νέου Kia Optima

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Kia έχει πάρει φόρα και ανανεώνει συνεχώς τα μοντέλα της κι έτσι στην έκθεση της Νέας Υόρκης θα παρουσιάσει την καινούργια γενιά του Optima, της νέας μεσαίας της λιμουζίνας, τα δύο πρώτα σκίτσα της οποίας δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Από τα σκίτσα αυτά συμπεραίνει κανείς πως οι γραμμές του αμαξώματος θα είναι πιο δυναμικές, με διαμόρφωση αλά κουπέ της οροφής και μια νέα, μοντέρνα παραλλαγή της μάσκας των Kia. Παράλληλα οι προβολείς θα μπαίνουν αρκετά μέσα στα φτερά, ενώ το ίδιο θα ισχύει και για τα πίσω φώτα. Νέος αναμένεται να είναι και o σχεδιασμός του εσωτερικού, με το σύστημα infotainment να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αν και δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για τους κινητήρες του νέου Optima, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα διατηρηθούν τόσο ο τετρακύλινδρος βενζίνης των 2.000 κυβικών και των 165 ίππων και ο 1.7 diesel με τους 136, όσο και η υβριδική έκδοση με τα 150 άλογα.

Τα πρώτα σκίτσα του νέου Kia Optima | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Kia Optima εταιρεία μοντέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ