Πανούσης για Κατρούγκαλο: Οταν μπαίνεις σε δημόσιες θέσεις, πρέπει να προφυλαχθείς - iefimerida.gr

Πανούσης για Κατρούγκαλο: Οταν μπαίνεις σε δημόσιες θέσεις, πρέπει να προφυλαχθείς

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σάλο που έχει προκληθεί με τις αποκαλύψεις για τον Γιώργο Κατρούγκαλο σχολίασε ο Γιάννης Πανούσης.

«Οταν μπαίνεις σε δημόσιες θέσεις, πρέπει να προφυλαχθείς και να προφυλάξεις τους άλλους», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σημειώνοντας ότι η δήλωσή του δεν έχει να κάνει με προσωπικές νύξεις, αλλά με στάση ζωής. Νωρίτερα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση Κατρούγκαλου, ξεκίνησε λέγοντας ότι ο ίδιος σταμάτησε να δικηγορεί όταν έγινε αντιπρύτανης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ όταν υπουργοποιήθηκε παραιτήθηκε και από το Πανεπιστήμιο, αλλά πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω περισσότερο, δεν είμαι δικαστής».

Στις δηλώσεις του στο Mega ο κ. Πανούσης εξέφρασε και την αντίθεσή του στη μέθοδο της καταστολής από την αστυνομία εναντίον όσων κάνουν επεισόδια σε πορείες. «Το παλιό σύστημα της καταστολής δεν λειτούργησε. Εκαναν προχθές πορεία οι 1.000 με τα ρόπαλα και δεν έκαναν τίποτα», είπε, τονίζοντας ότι η αστυνομία είναι αρμόδια για το οργανωμένο έγκλημα και όχι για να λύσει τα προβλήματα της μεταπολίτευσης.

Ακόμη, αναφερόμενος στα περιστατικά βίας που σημειώνονται εντός του πανεπιστημίου, υπογράμμισε ότι αυτά αφορούν τη σύγκλητο, η οποία εφόσον υφίσταται βία, πρέπει να κάνει πειθαρχικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ