Ερευνα στη Νεμέα για την δολοφονία στη Βούλα – Αναζητούν τον γιο της 60χρονης [βίντεο] - iefimerida.gr

Ερευνα στη Νεμέα για την δολοφονία στη Βούλα – Αναζητούν τον γιο της 60χρονης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το άγριο έγκλημα της 60χρονης που έγινε την Παρασκευή στη βίλα της Βούλας, ερευνούν οι Αρχές και πλέον η αναζήτηση τους εστιάζεται στη Νεμέα.

Το πολυτελές αυτοκίνητο της οικογένειας εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, στην Ιτέα και έκτοτε έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες ανδρών της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ στην περιοχή της Νεμέας προκειμένου να εντοπιστούν ίχνη του τρίτου γιου της οικογένειας, τον οποίο είδαν και κάτοικοι της περιοχής. Οι έρευνες εστιάζονται στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς το σπίτι,ήταν ασφαλισμένο και δεν έφερε εμφανή ίχνη παραβίασης.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 16:00 το μεσημέρι της Παρασκευής , όταν η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τον επίσης εκπαιδευτικό σύζυγό της μέσα σε αποθήκη του υπογείου του σπιτιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έγκλημα Βούλα Νεμέα έρευνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ