Πανούσης: Η ανοχή στους κουκουλοφόρους έχει τα όριά της - iefimerida.gr

Πανούσης: Η ανοχή στους κουκουλοφόρους έχει τα όριά της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eντελώς διαφορετική προσέγγιση στο ζήτημα των κουκουλοφόρων και μετά τις μεγάλες αντιδράσεις από κόμματα της αντιπολίτευσης, είχε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης το Σάββατο.

Ο κύριος Πανούσης, είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων όταν σε τηλεοπτική του συνέντευξη, χαρακτήρισε το θέμα των καταλήψεων στα πανεπιστήμια «ενδοοικογενειακή υπόθεση» της ακαδημαϊκής κοινότητας, που δεν μπορεί να λύσει η αστυνομία.

Μια μέρα μετά όμως, εμφανίστηκε πιο διαλλακτικός, δηλώνοντας πως η ανοχή στα φαινόμενα αυτά έχει τα όριά της: «Το κράτος δικαίου υπάρχει, το Σύνταγμα υπάρχει, τα όρια μιας διαχείρισης ήπιας τελειώσανε» είπε και εξήγησε πως η προσέγγιση της κυβέρνησης «δεν είναι ανοχή», αλλά «είναι ένας τρόπος να διαχειρίζεσαι πιο ήπια και αναίμακτα τα πράγματα. Δεν πάει να πει όμως ότι κάθε μέρα θα καίνε το Πολυτεχνείο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανούσης κουκουλοφόροι ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ