FAZ: Η Ελλάδα έχει χρήματα έως τις 8 Απριλίου - iefimerida.gr

FAZ: Η Ελλάδα έχει χρήματα έως τις 8 Απριλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Ελλάδα έχει χρήματα έως τις 8 Απριλίου για μισθούς και συντάξεις» υποστηρίζει σε δημοσίευμα της η γερμανική εφημερίδα Franffurter Allgemeine, βασιζόμενη σε στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Αθήνα.

Όπως τονίζει η γερμανική εφημερίδα στην κυριακάτικη έκδοσή της, αυτό δίνει στην ελληνική κυβέρνηση διορία περίπου δύο εβδομάδων να υποβάλει τη λίστα μεταρρυθμίσεων στους εταίρους με στόχο την εκταμίευση κεφαλαίων. Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι σε αυτά τα κεφάλαια περιλαμβάνονται και τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων και κρατικών επιχειρήσεων.

«H Κομισιόν περιμένει επίσης πως τα στελέχη της θα «κοιτάξουν τα βιβλία» σύντομα σε ελληνικά υπουργεία, ζήτημα που, σύμφωνα με την ίδια, έθεσε και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στον Αλέξη Τσίπρα κατά την συναντήσεις τους στο περιθώριο της Συνόδου. «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έφερε αντίρρηση» γράφει η FAZ.

Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, η επιτροπή θεωρεί «κρίσιμη» την οικονομική κατάσταση την Αθήνα από την 9η Απριλίου, οπότε και πρέπει να αποπληρωθούν 467 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FAZ Ελλάδα χρήματα μισθοί συντάξεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ