«Λύγισε» στο φινάλε ο Ολυμπιακός – Ηττα με 74-73 από την Κάχα Λαμποράλ - iefimerida.gr

«Λύγισε» στο φινάλε ο Ολυμπιακός – Ηττα με 74-73 από την Κάχα Λαμποράλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και έμεινε στις 8 νίκες, αφού ηττήθηκε με 74-73 από την Κάχα Λαμποράλ για την Euroleague.

Ο Ολυμπιακός χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη δεν κατάφερε να αποδράσει με το «διπλό» από τη Βιτόρια και έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια του να παραμείνει σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας ενόψει των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από τη Λαμποράλ Κούτσα, για την 11η αγωνιστική της φάσης των «16», υπέστησαν την 3η ήττα τους στον 6ο όμιλο και... εγκατέλειψαν τη συνύπαρξη με τις Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, ΤΣΣΚΑ (ρεκόρ 9-2) στην κορυφή της κατάταξης.

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 36-38, 53-55, 74-73

Λαμποράλ: Άνταμς, Τζέιμς 17, Άιβερσον 5, Κοσέρ 13, Σενγκέλια 5, Τίγι 5, Μπέγκιτς 6, Σαν Εμετέριο 8, Μπερτάνς 15

Ολυμπιακός: Χάντερ 14, Ντάνστον 4, Παπαπέτρου 2, Σλούκας 7, Πρίντεζης 15, Αγραβάνης 7, Μάντζαρης 4, Καββαδάς 2, Λαφαγιέτ 8, Ντάρντεν 3, Λοτζέσκι .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Κάχα Λαμποράλ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ