Χαμός έξω από μπουτίκ Dolce & Gabbana: Η ατάκα των σχεδιαστών για τους ομοφυλόφιλους που εξόργισε [εικόνα] - iefimerida.gr

Χαμός έξω από μπουτίκ Dolce & Gabbana: Η ατάκα των σχεδιαστών για τους ομοφυλόφιλους που εξόργισε [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργισμένη είναι η αντίδραση της LGTB κοινότητας προς τους Dolce & Cabbana, μετά τους χαρακτηρισμούς του σχεδιαστικού διδύμου περί «συνθετικών παιδιών» των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Μετά το κάλεσμα του Έλτον Τζον για μποϊκοτάζ των προϊόντων των Ιταλών, μέλη της LGTB κοινότητας διαδήλωσαν μπροστά από την μπουτίκ του brand στο Λονδίνο.

Με συνθήματα, όπως «Ντροπή» και «Η οικογένεια δεν είναι έγκλημα», οι διαδηλωτές με βουβουζέλες και σφυρίχτρες ζητούσαν παγκόσμιο μποϊκοτάζ στον ιταλικό οίκο.

Χαμός έξω από μπουτίκ Dolce & Gabbana: Η ατάκα των σχεδιαστών για τους ομοφυλόφιλους που εξόργισε [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Ελπίζουμε ότι θα ενθαρρύνουμε τους Dolce & Cabbana να προβούν σε απολογία και να αντιληφθούν ότι τα παιδιά που γεννιούνται σε ομόφυλες οικογένειες είναι εξίσου χαρούμενα και ευπροσάρμοστα με εκείνα που αναθρέφονται στις παραδοσιακές ετερόφυλες οικογένειες», τονίζει ο εκπρόσωπος της κοινότητας, Peter Tatchell.

Σε συνέντευξη του στο CNN, ο Stefano Cabbana προσπάθησε να υπερασπιστεί τις απόψεις λέγοντας πως:«Αγαπάμε τα γκέι ζευγάρια. Είμαστε γκέι. Αγαπάμε την γκέι υιοθεσία. Αγαπάμε τα πάντα. Είναι απλώς μια έκφραση της προσωπικής μου άποψης». Σχολιάζοντας ο Tatcell τόνισε πως «Έχουν το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, όμως κι εμείς έχουμε το δικαίωμα της διαμαρτυρίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Dolce & Gabbana ομοφυλόφιλοι μπουτικ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ