Εξαλλοι στον ΠΑΟΚ με την Super League για το γήπεδο του Πανθρακικού - iefimerida.gr

Εξαλλοι στον ΠΑΟΚ με την Super League για το γήπεδο του Πανθρακικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ματς του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή αναβλήθηκε... πριν την ώρα του, αλλά για τον ΠΑΟΚ δεν γίνεται το ίδιο τονίζουν οι Θεσσαλονικείς.

Η Super League και η αρμόδια εταιρεία, όμως, δεν δείχνουν ανάλογη ευαισθησία και ενόψει του ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανθρακικό και από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κάνουν λογο για σκάνδαλο, απορώντας γιατί τώρα δεν αναγνωρίζεται η επικινδυνότητα, μετά, μάλιστα, απο την πρόσφατη τοποθέτηση τόσων «μπαλωμάτων» στον αγωνιστικό χώρο.

Από τον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι ο αγώνας δεν μπορεί να γίνει κάτω από αυτές τις συνθήκες και είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Εάν, όμως, η Super League και η αρμόδια εταιρεία επιμείνουν για τη διεξαγωγή του ματς, θα ζητηθεί στη σύσκεψη του Σαββάτου από το «Δικέφαλο» να εγγυηθούν γραπτώς για την καταλληλότητα και να δεσμευθούν ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ