Οι 11 πιο ωραίες Ελληνίδες σελέμπριτι στο Instagram- Αμακιγιάριστες και σε ξεχωριστές πόζες [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι 11 πιο ωραίες Ελληνίδες σελέμπριτι στο Instagram- Αμακιγιάριστες και σε ξεχωριστές πόζες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Instagram έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο «βλέπουμε» τα πράγματα. Η οπτική του δεν είναι εκείνη της «καλοφωτισμένης» πόζας που χαζεύουμε ρετουσαρισμένη και τυπωμένη σ’ ένα χαρτί, είναι η πόζα της στιγμής, η ομορφιά που ακόμα και με τη χρήση κάποιων φίλτρων δεν μπορεί να κρυφτεί από την πραγματικότητα.

Οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο Instagram διαθέτουν αμεσότητα που χαρίζει μια αίσθηση του «αληθινού» περισσότερο απ’ οποιαδήποτε άλλη φωτογραφική λήψη- ιδίως επαγγελματική. Τα πρόσωπα που βλέπουμε να ανεβαίνουν «στιγμιαία» σε ένα λογαριασμό είναι συχνά τα πρόσωπα που θα βλέπαμε σε μια τετ – α – τετ συνάντηση, ή τουλάχιστον αυτό μας δίνει η καταλάβουμε η φιλοσοφία του μέσου. Μια φιλοσοφία που έχει αλλάξει και τον τρόπο που σκέφτονται οι celebrities: δεν τους ενδιαφέρει να «τσαλακωθούν» χαμογελώντας στραβά, δεν τους φοβίζει να φωτογραφηθούν χωρίς το μακιγιάζ του, είναι προετοιμασμένοι να δεχτούν τα σχόλια και στείλουν τα δικά τους μηνύματα.

Οι Ελληνίδες celebrities ακολουθούν το ίδιο δρόμο τηρώντας της ισορροπίες ανάμεσα σε λαμπερές εμφανίσεις και χαλαρές στιγμές. Συχνά αμακιγιάριστες, ή με το πιο απλό look, συνομιλούν απευθείας με το κοινό τους και αφήνουν την πραγματική τους ομορφιά να αναδειχτεί – και να αποθεωθεί- με τον πιο απλό τρόπο.

To joytv.gr ξεχώρισε τις 11 πιο ωραίες Ελληνίδες του Instagram:

Φαίη Σκορδά

Οι 11 πιο ωραίες Ελληνίδες σελέμπριτι στο Instagram- Αμακιγιάριστες και σε ξεχωριστές πόζες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Δείτε τις υπόλοιπες 10 στο joytv.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σελέμπριτις instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ