Φαν Γκάαλ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά... τέλος - iefimerida.gr

Φαν Γκάαλ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά... τέλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συνέντευξή του στην «Daily Telegraph» ο Λουίς Φαν Γκάαλ αποκάλυψε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι η τελευταία ομάδα στην προπονητική καριέρα του.

Το συμβόλαιο του Ολλανδού προπονητή λήγει το 2017 και ο ίδιος δηλώνει πως θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.«Θέλω να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου και τη γυναίκα μου. Το αξίζουν. Αυτή την περίοδο δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί τους. Για παράδειγμα δεν ήμουν παρών στα γενέθλια του εγγονού μου. Αυτό δεν μου άρεσε».

Παράλληλα αποκάλυψε τι θέλει να κάνει όταν αποσυρθεί: «Σχεδιάζω να μετακομίσω στην Πορτογαλία με τη γυναίκα μου, παίζοντας γκολφ και τρώγοντας υπέροχα φαγητά». Όσον αφορά την ανοδική πορεία της Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα, ανέφερε: «Όταν οδήγησα για πρώτη φορά στην Αγγλία έπρεπε να σκεφτώ την αριστερή και τη δεξιά λωρίδα. Έτσι και με την Γιουνάιτεντ. Αποδείχθηκε πως μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα ως ομάδα, αλλά χρειάστηκε χρόνος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ