Γιούνκερ: Η ΕΕ θα δώσει στην Ελλάδα κονδύλια ύψους δύο δισ. ευρώ - iefimerida.gr

Γιούνκερ: Η ΕΕ θα δώσει στην Ελλάδα κονδύλια ύψους δύο δισ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κονδύλια ύψους 2 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και της ανεργίας των νέων, αλλά και για την ανάπτυξη, θα δώσει στην Ελλάδα η ΕΕ, σύμφωνα με τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει θέμα ανθρωπιστικής κρίσης στην Ελλάδα και η Ελλάδα θα λάβει στο πλαίσιο της συγχρηματοδότησης μια βοήθεια στο πλαίσιο των πιστώσεων. Αναφέρθηκε το ποσό των 2 δισ. ευρώ και τα κονδύλια θα χρησιμοποιηθούν για να δοθεί λύση στην ανεργία των νέων και βοήθεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Αυτά τα χρήματα πρέπει να χρησιμοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα πρέπει να υπάρξει θετική ανταπόκριση σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και υπουργών Οικονομικών για να υιοθετηθούν τα κατάλληλα νομοθετικά κείμενα.

Είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να υιοθετήσουμε ένα τέτοιο σύστημα, για να εδραιωθεί η αναγκαία εγγύηση για τη συμμετοχή και του ιδιωτικού τομέα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ