Κύπριος βουλευτής μοιράζεται την εμπειρία του ως πελάτης... υπηρεσιών σεξ - iefimerida.gr

Κύπριος βουλευτής μοιράζεται την εμπειρία του ως πελάτης... υπηρεσιών σεξ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νομιμοποίηση των υπηρεσιών σεξ ζήτησε ο Κύπριος βουλευτής του ΔΗΣΥ Ρίκκος Μαππουρίδης, ενώ δε δίστασε να μοιραστεί και προσωπικές του εμπειρίες και να δώσει συμβουλές ώστε οι άντρες να είναι πιο προσεκτικοί.

Ο κ. Μαππουρίδης που είναι τυφλός και μέλος της Επιτροπής Νομικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της κυπριακής Βουλής, συμμετείχε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, σε συνεργασία με την οργάνωση Cyprus STOP Trafficking, στο Σπίτι της Ε.Ε. στη Λευκωσία.

Ο βουλευτής ξεκίνησε την ομιλία του με τη φράση «Πρώτος ο αναμάρτητος τον λίθο βαλέτω» και σύμφωνα με την εφημερίδα «Η Σημερινή» συνέχισε διηγούμενος τη δική του εμπειρία ως πελάτης.

«Περάσαμε όλοι οι άντρες, ή οι πλείστοι άντρες, από τη διαδικασία του πελάτη. Η προσωπική μου εμπειρία ως πελάτη, είναι ότι πράγματι, θα πρέπει ο καθένας που προτίθεται να χρησιμοποιήσει κυρίως ερωτικής φύσεως υπηρεσίες, να είναι πολύ προσεκτικός, έτσι ώστε να διαπιστώνει ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες απολαμβάνει τις υπηρεσίες αυτές, δεν συνιστούν εκμετάλλευση. Για παράδειγμα, αν κάποιος πελάτης πάει σε μιαν από τις γνωστές για την προσφορά τέτοιων υπηρεσιών μπιραρίες ή καμπαρέ και το γκαρσόνι τού πει ότι αν καταναλώσει καθορισμένο αριθμό ποτών, ή αν ξοδέψει συγκεκριμένο ποσό για παροχή σ’ αυτόν συντροφιάς από τις κοπέλες που εργάζονται στο κατάστημα (consοmmation), θα δικαιούται να πάρει μιαν από αυτές μετά τις δύο το πρωί για ερωτική συνεύρεση, τότε, εύλογα θα πρέπει να υποθέσει ότι δεν είναι το αποτέλεσμα της επιλογής της κοπέλας, αλλά το προϊόν της διαμεσολάβησης τρίτου προσώπου και επομένως διαπράττει αδίκημα. Είναι κλασική περίπτωση εμπορίας προσώπου και ο πελάτης εκείνη την ώρα, βάζει χειροπέδες στα χέρια του. Επομένως η Αστυνομία θα πρέπει όχι μόνο να παρακολουθεί, αλλά θα πρέπει να ρυθμίσουμε σύντομα το θέμα του υπό κάλυψη πράκτορα, γιατί σε όλες τις χώρες είναι θεσμοθετημένο εκτός από την Κύπρο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο βουλευτής τόνισε ιδιαίτερα ότι οι πελάτες πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι παρανομούν, «την ώρα που μπαίνουν στην μπιραρία ή στο καμπαρέ και διεκδικούν τέτοιου είδους υπηρεσία, κερνώντας ποτά σε κοπέλες (πληρώνουν 20 ευρώ για κάθε ποτό, που είναι στην πραγματικότητα ένα ποτηράκι του λικέρ γεμάτο νερό), για να κάθεται η κοπέλα δίπλα τους να τους εξάπτει ολίγον τη φαντασία και ολίγον το σώμα τους, για να προλειάνει, με βάση τις οδηγίες του προϊσταμένου της, του νταβατζή της, το τι θα γίνει μετά τις 2 το πρωί, που θα πάρει μιαν απ’ αυτές, για αποκόμιση οπωσδήποτε μεγαλύτερου κέρδους. Πρέπει να υπάρχει, λοιπόν, συνειδητοποίηση του πελάτη, γιατί υπάρχει η υπόνοια και εύλογα μπορεί να υποθέσει (βγάζει μάτι δηλαδή, τι "εύλογα"), ότι αυτό που κάνει εκείνην τη στιγμή, είναι παράνομο».

Οι αναφορές Μαππουρίδη προκάλεσαν δυσαρέσκεια μεταξύ των παρευρισκομένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΙΚΚΟΣ ΜΑΠΟΥΡΙΔΗΣ σεξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ