Ο Σημαδεμένος επιστρέφει: Η Universal ετοιμάζει remake του Scarface - iefimerida.gr

Ο Σημαδεμένος επιστρέφει: Η Universal ετοιμάζει remake του Scarface

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία έκπληξη για τους φαν της εμβληματικής ταινίας Scarface ετοιμάζει η Universal αφού έχει στα σκαριά το remake και μάλιστα με την υπογραφή του Τζόναθαν Χέρμαν, σεναριογράφου του «Straight Outta Compton».

Η έκδοση του 1983, που κυκλοφόρησε από τη Universal, αφηγείται την ιστορία του Κουβανού πρόσφυγα Tony Montana (Αλ Πατσίνο), που φτάνει το 1980 στο Μαϊάμι και από το 0 γίνεται κορυφαίος έμπορος ναρκωτικών. Η φράση «Say hello to my little friend» αποτελεί μία από τις πιο εμβληματικές ατάκες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Η νέα ταινία θα έχει ως βάση το Λος Άντζελες και θα παρακολουθήσει την άνοδο ομάδας μεταναστών στον εγκληματικό υπόκοσμο. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάθεται ο Πάμπλο Λαρέν, ενώ παραγωγός θα είναι ο Μαρκ Σμάγκερ με την Global Produce. Την εξέλιξη της νέας ταινίας θα επιβλέπουν οι Τζον Μουρ και Τζέι Πολίντορο εκ μέρους της Universal.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ