Τα ζώδια της Παρασκευής 20 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 20 Μαρτίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Αυτή η έκλειψη Ηλίου είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Κριούς, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Θα έχετε τώρα σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, καθώς η επιρροή της έκλειψης δεν κρατά μόνο μια μέρα, αλλά δείχνει μια καινούργια σταθεροποιητική αρχή! Εξακολουθείτε βέβαια να προσέχετε και να μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Ωστόσο, και εσείς θα έχετε σημαντικές πληροφορίες μέχρι την Κυριακή, πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Ο Άρης έχει περάσει πλέον στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, επηρεάζοντας εσάς που έχετε γεννηθεί από τις 10 Απριλίου και μετά. Ο Άρης σας κάνει μεν ερωτικούς και σεξουαλικούς, μπορεί όμως να προκαλέσει και κρυολογήματα ή μικροατυχήματα. Προσέχετε λοιπόν. Ακόμη, αυτό τον καιρό, πολλά πράγματα προετοιμάζονται, που όμως δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Αποφύγετε αυτό το τριήμερο να συζητήσετε για ένα οικονομικό θέμα, μιας και οι επόμενες ημέρες θα είναι για εσάς πολύ καλύτερες.

Ταύρος
Η ημέρα της έκλειψη Ηλίου είναι μια ξεχωριστή μέρα για εσάς τους Ταύρους! Ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου σας φέρνει σημαντικές και ευχάριστες αλλαγές, θα πρέπει όμως να προσέχετε το παρασκήνιο το όποιο εξακολουθεί να κινείται πυρετωδώς. Το παρασκήνιο αυτό, θα σας αποκαλυφθεί από τη 1η Απριλίου και μετά. Με τον Άρη να περνά στο δικό σας ζώδιο αυτή την ημερομηνία, θα μάθετε τότε τα όσα γίνονταν παρασκηνιακά όλον αυτό τον καιρό. Η Αφροδίτη που εξακολουθεί να είναι στο ζώδιο σας ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, αν και σε ένα οικονομικό θέμα θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες. Αποφύγετε να είσαστε ιδιαίτερα δοτικοί ή υπερβολικοί στη συμπεριφορά σας. Το Σάββατο είναι μια μέρα που θα έχετε αρκετή ανησυχία, ενώ και η ατμόσφαιρα γύρω σας παρουσιάζει μια ασάφεια.

Δίδυμοι
Η έκλειψη Ηλίου επηρεάζει θετικά εσάς τους Διδύμους που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας, αρνητικά όμως εσάς που είστε γεννημένοι την τελευταία μέρα. Οι φίλοι σας μπορεί να σας πιέζουν ή να σας φορτίζουν αυτή την περίοδο, σας προσφέρουν όμως και την βοήθειά τους. Το Σάββατο είναι μια μέρα με πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις. Αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα την Κυριακή, θα σας αποκαλυφθούν πολλά, σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 4-6 Ιουνίου θα έχετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, οι οποίες τώρα προετοιμάζονται. Οι Δίδυμοι που είστε γεννημένοι τον Μάιο θα βρείτε λύσεις σε κάποια θέματα που σας απασχολούν και αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Καρκίνος
Για τους Καρκίνους που είστε γεννημένοι την τελευταία μέρα του ζωδίου σας, αυτή η Έκλειψη Ηλίου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, όχι όμως για εσάς που είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας. Υπάρχει ένταση για εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 10 Ιουλίου, με τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα να είναι πιθανά. Προσέχετε και αποφύγετε να τα βάλετε με πρόσωπα κύρους. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιουλίου και έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά, θα έχετε, ειδικά την Κυριακή, μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα και συζητήσεις οι οποίες θα αποδώσουν ουσιαστικά. Θα έχετε την βοήθεια των φίλων σας, ενώ και τα οικονομικά θα αρχίσουν σιγά σιγά να βελτιώνονται.

Λέων
Αυτό είναι ένα θεαματικότατο τριήμερο για εσάς τους Λέοντες, με την Έκλειψη Ηλίου να επηρεάζει άμεσα εσάς που είστε γεννημένοι τη πρώτη μέρα του ζωδίου σας. Δημιουργούνται τώρα νέα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή, με τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές σας υποθέσεις να ευνοούνται. Γύρω στην Κυριακή, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε ένα σημαντικό οικονομικό θέμα που σας απασχολεί. Θεαματικές αλλαγές προετοιμάζονται τώρα, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε! Κάντε τώρα ένα σωστό πλάνο, ένα σωστό προγραμματισμό, ώστε αργότερα να αποδώσει.

Παρθένος
Οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας ευνοείστε ιδιαίτερα από την Έκλειψη Ηλίου, με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας να προωθούνται κατά τον καλύτερο τρόπο. Θα έχετε τώρα μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση, η οποία θα σας φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Αυτές τις ημέρες θα έχετε σημαντικές πληροφορίες, ενώ θα πληροφορηθείτε κάποια πράγματα τα οποία είναι ιδιαιτέρα ευεργετικά για εσάς, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8 του Σεπτέμβρη. Τα σχέδιά σας, σιγά σιγά, προωθούνται.

Ζυγός
Η έκλειψη Ηλίου επηρεάζει εσάς τους Ζυγούς που έχετε γενέθλια την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, δημιουργώντας μια νέα αρχή στις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Στον χώρο της εργασίας σας θα μπορέσετε να βελτιώσετε κάποια πράγματα τα οποία είναι σημαντικά. Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί ένταση για εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Ο Δίας ευνοεί τα σχέδια όσων έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Οκτωβρίου, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε. Η συναισθηματική σας ζωή παρουσιάζει κάποιες διακυμάνσεις.

Σκορπιός
Σε εσάς τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας η Έκλειψη Ηλίου δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή τόσο στα συναισθηματικά σας όσο και σε εργασιακά θέματα τα οποία αυτό τον καιρό σας απασχολούν έντονα. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-6 Νοεμβρίου μπορείτε να κάνετε τώρα μια νέα αρχή στα οικονομικά σας, είτε αυτά αφορούν οικονομικά που έχουν σχέση με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, είτε γενικότερα τα οικονομικά σας. Αποφύγετε βεβαίως τις υπερβολές.

Τοξότης
Τοξότες μου αυτή η Έκλειψη Ηλίου είναι ευνοϊκή για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας (γύρω στις 21-23 Νοεμβρίου), ενώ, εσείς που είστε γεννημένοι τη τελευταία ημέρα του ζωδίου σας θα πρέπει να δώσετε την προσοχή σας σε κάποια οικογενειακά σας θέματα. Αντίθετα, μια συζήτηση με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος μπορεί τώρα να αποδώσει. Οι Τοξότες που είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας είστε έτοιμοι να δράσετε!

Αιγόκερως
Η Έκλειψη Ηλίου της Παρασκευής είναι θεαματική για εσάς τους Αιγόκερους που είστε γεννημένοι τη τελευταία μέρα του ζωδίου σας, όχι όμως και για εσάς που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας. Οι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών μπορείτε να κάνετε μια νέα και σημαντική αρχή, για την οποία θα έχετε και την βοήθεια των προσώπων του περιβάλλοντός σας. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιανουαρίου μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση πάνω σε ένα σημαντικό εργασιακό σας θέμα. Η συναισθητική σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιανουαρίου.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους η Έκλειψη Ηλίου είναι θεματική, καθώς μπορεί να φέρει μια νέα αρχή είτε σε εσάς ή τον σύντροφό σας, είτε σε κάποιες σημαντικές συνεργασίες σας. Όσοι έχετε γεννηθεί τον Ιανουάριο επηρεάζεστε θετικά από την έκλειψη αυτή, ενώ θα κάνετε μια συζήτηση πάνω σε ένα οικονομικό θέμα. Οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις δεν λείπουν, ενώ οικογενειακές καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο.

Ιχθείς
Οι Ιχθύες που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες μπορείτε να κάνετε τώρα μια καινούργια αρχή τόσο στα οικονομικά όσο και στα συναισθηματικά σας. Θα συζητήσετε πολλά πράγματα που αφορούν την εργασία σας. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Μαρτίου, με τον Ερμή στο δικό σας δεκαήμερο, θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις τηλεφωνήματα αλλά και σημαντικές προσκλήσεις τις οποίες δεν πρέπει να αρνηθείτε καθώς θα είναι αποδοτικές για εσάς.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ