Σακελλαρίδης: Σήμερα ο Γιούνκερ θα εγκρίνει άμεσα και θα ανακοινώσει ποσό για την ανθρωπιστική κρίση - iefimerida.gr

Σακελλαρίδης: Σήμερα ο Γιούνκερ θα εγκρίνει άμεσα και θα ανακοινώσει ποσό για την ανθρωπιστική κρίση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης αποκάλυψε πως η Κομισιόν αναμένεται να εγκρίνει άμεσα ένα ποσό για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ελλάδα.

Μιλώντας στο MEGA ο κ.Σακελλαρίδης υποστήριξε πως κατά τη Σύνοδο Κορυφής συμφωνήθηκε να εκταμιευθεί πακέτο χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την ανακοίνωση αναμένεται να κάνει ακόμη και σήμερα ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Μόλις εγκριθεί η λίστα των μεταρρυθμίσεων εκταμιεύεται και η δόση

Ο κ. Σακελλαρίδης εξάλλου τόνισε ότι η ελληνική πλευρά θα προτείνει λίστα μέτρων στους εταίρους χωρίς κανένα υφεσιακό μέτρο και μόλις αυτή εγκριθεί από το Eurogroup θα εκταμιευθεί η δόση προς την Ελλάδα.

Πως σχολίασε την απουσία Βαρουφάκη

Ο κ.Σακελλαρίδης αναφερόμενος στην απουσία του Γιάνη Βαρουφάκη από τις Βρυξέλλες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι ο υπουργός Οικονομικών δεν ήταν παρών ούτε στην προηγούμενη συνάντηση, καθώς δεν είθισται να πηγαίνει ο ΥΠΟΙΚ, αφού είναι περισσότερο θέμα του υπουργείου Εξωτερικών.
Διέψευσε μάλιστα κατηγορηματικά ότι η απουσία του σχετίζεται με την αρνητική στάση των εταίρων απέναντί του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζαν Κλοντ Γιούνκερ μεταρρυθμίσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ