Εντονη δυσαρέσκεια του Ιβάν Σαββίδη - Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ρικάρντο Κόστα - iefimerida.gr

Εντονη δυσαρέσκεια του Ιβάν Σαββίδη - Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ρικάρντο Κόστα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης και παρακολούθησε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη, μένοντας απόλυτα δυσαρεστημένος από την εικόνα στις εξέδρες του γηπέδου.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν περίμενε τόσο μικρή προσέλευση κόσμου μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και τη νέα αρχή που προσπαθεί να κάνει η ομάδα. Στην Τούμπα δεν βρέθηκαν περισσότεροι από 4.000 φίλοι της ομάδας με τον Σαββίδη να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του μιλώντας μετά το ματς με τους συνεργάτες του.

Είχε μάλιστα και ολιγόλεπτη κουβέντα με τον Ζήση Βρύζα ανανεώνοντας το ραντεβού τους με την επιστροφή του στην Ελλάδα αφού αναχώρησε ξανά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στη συζήτησή τους μάλιστα δεν ξεκαθαρίστηκε αν ο Βρύζας θα παραμείνει στη διοίκηση ενδεχομένως από κάποιο άλλο πόστο από αυτό του τεχνικού διευθυντή αφού πρόσφατα υπέβαλε την παραίτησή του.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κόστα

Οι φόβοι που υπήρχαν για σοβαρό τραυματισμό του Ρικάρντο Κόστα στο χιαστό δεν επιβεβαιώθηκαν αφού η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Πορτογάλος έδειξε πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, κάτι που σημαίνει ότι ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ θα απουσιάσει για περίπου 20 ημέρες από την αγωνιστική δραστηριότητα. Εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες θα μείνει και ο Ρατς αφού ο Ρουμάνος αριστερός μπακ έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης ρικαρντο κοστα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ