Σε κέντρο αποτοξίνωσης η Μινέλι - iefimerida.gr

Σε κέντρο αποτοξίνωσης η Μινέλι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός Λάιζα Μινέλι μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα με την κατάχρηση ουσιών.

Οπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Σκοτ Γκόρενστάιν μιλώντας στο E!News «η Λάιζα Μινέλι αγωνίστηκε γενναία με την κατάχρηση ουσιών κατά τη διάρκεια των ετών και αναζητούσε βοήθεια κάθε φορά που το έκρινε αναγκαίο. Αυτή την περίοδο κάνει εξαιρετική πρόοδο σε άγνωστη εγκατάσταση.»

Σύμφωνα με το TMZ, ο εκπρόσωπος της 69χρονης δεν επεσήμανε σε ποιες ακριβώς ουσίες αναφέρεται, αν και είναι γνωστό ότι το κύριο θέμα της υγείας της σταρ συνδέεται με το αλκοόλ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Λάιζα Μινέλι μπαίνει σε κλινική απεξάρτησης για να αντιμετωπίσει τον εθισμό της στο αλκοόλ και τα συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Σημειώνεται ότι και η μητέρα της Τζούντι Γκάρλαντ είχε πεθάνει το 1969 από υπερβολική δόση ηρεμιστικών

Αλλά και η ίδια η Μινέλι είχε παραδεχθεί στο παρελθόν τον εθισμό της. Σε συνέντευξή της το 2008 είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «σε όλη η ζωή μου, αυτή η ασθένεια του εθισμού ήταν αχαλίνωτη. Την κληρονόμησα και αυτό είναι φρικτό, αλλά πάντα ζητούσα βοήθεια»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ