Μπακογιάννη: Έχει δική της ατζέντα κα εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα η Κωνσταντοπούλου - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: Έχει δική της ατζέντα κα εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα η Κωνσταντοπούλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια στην κόντρα της με την Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας πως έκανε λάθος η Νέα Δημοκρατία όταν έδωσε θετική ψήφο στην πρόεδρο της Βουλής.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Μπακογιάννη τόνισε: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπηρετεί αλλότρια συμφέροντα. Έχει δική της ατζέντα την οποία και υπηρετεί» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά και την έντονη αντιπαράθεση που είχε με την Πρόεδρο της Βουλής κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας.

Η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε τη δράση της κ. Κωνσταντοπούλου ως «τεράστιο θεσμικό πρόβλημα» και εκτίμησε ότι το κοινοβούλιο δε μπορεί να λειτουργήσει με τον τρόπο που θέλει η πρόεδρος του.

Αίσθηση προκάλεσε και η αναφορά της στη στάση της κ. Κωνσταντοπούλου απέναντι στη Χρυσή Αυγή: «Προκαλεί πολλά ερωτηματικά, το ψάχνω ακόμα αλλά δεν έχω απαντήσεις» δήλωσε η κ. Μπακογιάννη η οποία τόνισε πως ήταν λάθος της ΝΔ να δώσει τη θετική της ψήφο στην πρόεδρο της Βουλής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ