Πάγκαλος: Η Κωνσταντοπούλου μου ζήτησε να παραδώσω ένα γραφείο που δεν πήρα ποτέ από τη Βουλή - iefimerida.gr

Πάγκαλος: Η Κωνσταντοπούλου μου ζήτησε να παραδώσω ένα γραφείο που δεν πήρα ποτέ από τη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στην Πρόεδρο της Βουλής έδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μετά την απαίτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου από τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ώστε να παραδώσει το γραφείο που του είχε παραχωρήσει η Βουλή στο κτίριο επί των οδών Μητροπόλεως και Φιλελλήνων.

Ο κ.Πάγκαλος όμως υποστηρίζει πως δεν μπορεί να παραδώσει ένα γραφείο, το οποίο δεν ζήτησε και δεν έλαβε ποτέ. Μάλιστα τονίζει πως του παραχωρήθηκε ένα πολύ μικρών διαστάσεων γραφείο στην οδό Βουλής, το οποίο δεν είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει, αφού εκεί δεν χωράει το αρχείο του, το οποίο είχε σκοπό να παραδώσει στις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.

Η απάντηση Πάγκαλου στην Κωνσταντοπούλου

Ο πρώην Αντιπρόεδρος των Κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου , βουλευτής επί 32 χρόνια της Περιφέρειας Αττικής, Θεόδωρος Πάγκαλος, άκουσε με κατάπληξη ότι η Πρόεδρος της Βουλής του αφαίρεσε το γραφείο, το οποίο η Βουλή του είχε διαθέσει, στο κτίριο επί των οδών Μητροπόλεως και Φιλελλήνων.

Ο κ. Πάγκαλος διευκρινίζει ότι ουδέποτε εζήτησε και ουδέποτε του εδόθη γραφείο στο κτίριο επί των οδών Μητροπόλεως και Φιλελλήνων. Του προτάθηκε μόνο ένα γραφείο στην οδό Βουλής 4, το οποίο δεν χρησιμοποίησε ούτε είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει, γιατί οι ελάχιστες διαστάσεις του δεν τον διευκόλυναν στην αποθήκευση και τακτοποίηση του αρχείου, το οποίο έχει σκοπό να παραδώσει στις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ