Στην αντεπίθεση ο Βαρουφάκης για τη χειρονομία που δεν έκανε -Να ζητήσουν συγγνώμη για το μονταρισμένο βίντεο - iefimerida.gr

Στην αντεπίθεση ο Βαρουφάκης για τη χειρονομία που δεν έκανε -Να ζητήσουν συγγνώμη για το μονταρισμένο βίντεο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις έγινε γνωστό πως η χειρονομία με το μεσαίο δάκτυλο ήταν προϊόν μοντάζ και όχι του εκρηκτικού χαρακτήρα του Γιάνη Βαρουφάκη, ο υπουργός Οικονομικών τοποθετήθηκε μέσω Τwitter και ζητάει να του πουν συγγνώμη.

Απευθυνόμενος στον παρουσιαστή του ARD, Γκίντερ Γιάχουκ, ο κ. Βαρουφάκης αναρωτιέται αν υπάρχει καμία συγγνώμη στον ορίζοντα γιατί χρησιμοποίησε ένα παραποιημένο βίντεο για να φιμώσει μια συμφιλιωτική ελληνική φωνή.

Η ανάρτηση που έκανε:

Στην αντεπίθεση ο Βαρουφάκης για τη χειρονομία που δεν έκανε -Να ζητήσουν συγγνώμη για το μονταρισμένο βίντεο | iefimerida.gr 0

Υπενθυμίζεται πως το περίφημο καρέ που είχε προκαλέσει σάλο αποδείχθηκε ένα κακόγουστο «αστείο» μιας σατιρικής εκπομπής, που μόνταρε βίντεο με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών και τον έδειχνε να κάνει άσεμνη χειρονομία για τη Γερμανία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ