Τα ζώδια της Πέμπτης 19 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 19 Μαρτίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για σας τους Κριούς αυτή είναι μια πολύ σημαντική περίοδος, με την αυριανή έκλειψη να αγγίζει εσάς που είστε γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου σας, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές. Σήμερα, μπορείτε να προωθήσετε ένα οικογενειακό σας θέμα, μέσα από συζητήσεις που θα κάνετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας γύρω από τα οικογενειακά σας. Όσοι έχετε γεννηθεί μετά τις 10 του μήνα, με τον Άρη να έχει περάσει στο δικό σας δεκαήμερο, είστε έτοιμοι για δράση, ενώ έντονη είναι και η σεξουαλική σας διάθεση. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Τα οικονομικά σας έχουν αρχίσει να βελτιώνονται. Γενικότερα μην δίνετε αφορμές για σχόλια, τα οποία ενδεχομένως να είναι σημαντικά! Οι Κριοί που είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας μπορεί με την έκλειψη Ηλίου να μάθετε πολλά, αφού μπορεί να γίνουν σημαντικές αλλαγές.

Ταύρος
Ταύροι μου είναι σίγουρο ότι η γοητεία σας ανεβαίνει αυτό το διάστημα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 22 Απριλίου, ενώ, καθώς η Αφροδίτη θα παραμείνει για αρκετό καιρό στο ζώδιό σας, όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας μπορείτε να ελπίζετε στην άνοδο της γοητείας σας! Το παρασκήνιο βέβαια εξακολουθεί να κινείται πυρετωδώς. Για όσους είστε γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας θα υπάρξουν πολύ σημαντικά γεγονότα, τα οποία μπορεί να προωθήσουν τα σχέδιά σας. Θα έχετε την βοήθεια των φίλων σας και προσώπων του περιβάλλοντός σας. Οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Μαΐου κάνετε τώρα μια νέα, σημαντική αρχή η οποία μπορεί να βοηθήσει τα σχέδιά σας. Ενδεχομένως να σας απασχολήσει άμεσα ένα οικογενειακό σας θέμα ή ένα θέμα ακίνητης περιουσίας. Η υπερβολή όμως εξακολουθεί να υπάρχει, ενώ γενικότερα θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Μάιο, οι μέρες αυτές ήταν μέρες ασάφειας! Σήμερα, ένα κοινωνικό ή ένα επαγγελματικό γεγονός έρχεται στο προσκήνιο για να επιλυθεί. Θα έχετε μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες, ενώ θα μπορούσατε μάλιστα, γύρω στο τέλος του μήνα, να κάνετε μια συμφωνία η οποία θα είναι αποδοτική σε οικονομικό επίπεδο. Ενδεχομένως αυτό τον καιρό οι φίλοι σας να σας φορτίζουν. Οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21 Μαΐου νομίζω ότι έχετε να περιμένετε πολλά, για εσάς όμως που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21 Ιουνίου τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι καλά στην επαγγελματική σας ζωή, με την έκλειψη Ηλίου να σας επηρεάζει ιδιαίτερα. Όμως, γενικότερα, ο Δίας ευνοεί τα σχέδιά σας, δημιουργώντας νέα, πολύ σημαντικά δεδομένα.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, η έκλειψη αυτή είναι μια περίεργη έκλειψη, με την Σελήνη και σήμερα να σας ευνοεί, προετοιμάζοντας νέα δεδομένα στη ζωή σας! Για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Ιουλίου ανοίγονται τώρα νέοι δρόμοι για ταξίδια, για τις σπουδές ή τις νομικές σας υποθέσεις. Τα πράγματα δείχνουν ιδιαίτερα καλά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, όχι όμως αν έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, καθώς για σας μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές και κάποιες ανατροπές. Για τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου, για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 14 Ιουλίου, οι καταστάσεις αρχίζουν να παρουσιάζουν μια σημαντική ένταση η οποία δημιουργεί φόρτιση στον επαγγελματικό σας χώρο. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα και γενικότερα κάθε είδους εντάσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να χαλαρώσετε και να είστε έτοιμοι για παντός είδους αλλαγές. Αν όμως κρατήσετε χαμηλούς τόνους θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τους σκοπέλους. Η Αφροδίτη ευνοεί εσάς που έχετε τις πρώτες ημέρες, με τα πράγματα να μπαίνουν σε ένα νέο δρόμο που, από ότι φαίνεται, οι εντάσεις των τελευταίων ημερών σιγά σιγά καταλαγιάζουν!

Λέων
Εσείς οι Λέοντες, με τον κυβερνήτη σας Ήλιο να βρίσκεται για ακόμη μια ημέρα στους Ιχθύς, είστε κάπως συγκρατημένοι, ασχολείστε με τα συναισθηματικά σας, ενώ θα μπορούσατε σήμερα να επιλύσετε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί. Η έκλειψη Ηλίου ευνοεί όσους έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, ενώ μπορεί να σας αλλάξει και τις σκέψεις και τις απόψεις σας. Πολλές φορές μια έκλειψη δεν είναι τίποτε άλλο από μια αλλαγή που γίνεται στον εγκέφαλό μας, στον τρόπο που σκεφτόμαστε, κάτι που δείχνει ότι αλλάζουν τα δεδομένα και οι καταστάσεις. Η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη, καθώς κάνετε πολλά και σημαντικά ανοίγματα αυτό τον καιρό, χωρίς όμως να λείπουν οι υπερβολές. Οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Αυγούστου να ξέρετε ότι ένα θέμα είτε συναισθηματικό είτε οικονομικό, το οποίο σας απασχολεί άμεσα αυτό τον καιρό, μπορεί να καθυστερεί ως τις 9 Απριλίου, ουσιαστικά όμως η λύση του αρχίζει να δρομολογείτε. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε θέματα τα οποία έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια και ασφάλειες, ενώ σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσουν και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες προσπαθήστε για λίγες μέρες ακόμη να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας δίνονταν τόσο καιρό, καθώς η σταθεροποίηση που σας πρόσφερε ο Κρόνος αρχίζει να υποχωρεί.

Παρθένος
Για εσάς, Παρθένοι μου, η σημερινή ημέρα δείχνει ότι ένα θέμα που έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας παίρνει τώρα μια άλλη διάσταση. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Σεπτεμβρίου θα έχετε την βοήθεια προσώπων του περιβάλλοντός σας, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε. Η έκλειψη Ηλίου επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, ενώ για εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται ιδιαίτερα ευνοϊκή, παρά το γεγονός ότι τα οικογενειακά θέματα δεν παύουν να σας απασχολούν. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς αυτή είναι μια περίεργη περίοδος! Η ένταση βέβαια δεν λείπει, μόνο που τώρα έχει μεταφερθεί σε εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 15 Οκτωβρίου, με τον Άρη απέναντί σας να δημιουργεί διάφορες καταστάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσέχετε, υπάρχει μια τάση για κρυολογήματα και μικροατυχήματα (πτώσεις, χτυπήματα). Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή. Στον χώρο της εργασίας ή της υγείας σας θα έχετε σημαντικά αποτελέσματα. Σήμερα μάλιστα, θα μπορούσε να υπάρξει μια ιδιαίτερα δυνατή εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό σας θέμα.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο βρίσκεστε σε μια πολύ καλή ημέρα για να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στον χώρο της εργασίας εξακολουθούν να υπάρχουν νέα δεδομένα, ενώ η έκλειψη Ηλίου επηρεάζει ευνοϊκά εσάς που έχετε γεννηθεί την τελευταία μέρα του ζωδίου σας, όχι όμως και εσάς που είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα. Οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών μπορείτε να κάνετε ένα νέο και σημαντικό ξεκίνημα το οποίο θα μπορούσε ουσιαστικά να αποδώσει πολλά. Αποφύγετε τις υπερβολές, καθώς ο Δίας ανάδρομος στον χώρο των επαγγελματικών σας, ίσως σας κάνει να βλέπετε υπεραισιόδοξα τα πράγματα.

Τοξότης
Για εσάς τους Τοξότες τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά σε σχέση με ένα πολύ σημαντικό, οικονομικό σας θέμα, ενώ θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο δημιουργούν αρκετή ένταση σε εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Για όσους έχετε γεννηθεί την τελευταία ημέρα η έκλειψη επηρεάζει τα οικογενειακά σας θέματα, κάνοντας μια σημαντική αρχή η οποία θα μπορούσε να αποδώσει. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την εργασία σας, αυτό τον καιρό μπορεί να αποδίδει έχοντας μάλιστα και οικονομικές απολαβές.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους αυτή είναι μια καλή περίοδος, με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας να σας βοηθούν σε ένα πολύ σημαντικό για εσάς σχέδιο το οποίο το τελευταίο διάστημα σας είχε φορτίσει, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Ιανουαρίου. Τα οικογενειακά θέματα ( μετακομίσεις, μετακινήσεις, εντάσεις) δεν λείπουν για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Ιανουαρίου. Η έκλειψη Ηλίου επηρεάζει θετικά εσάς που είστε γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας, όχι όμως και εσάς που είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου μπορείτε σήμερα να κάνετε μια ευεργετική συζήτηση πάνω σε ένα οικονομικό σας θέμα και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Προσέχετε τις μετακινήσεις και τις συζητήσεις σας. Αρχίζει τώρα μια περίοδος που θα σας απασχολήσει άμεσα η οικογένειά σας . Συζητήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για ένα οικονομικό θέμα το οποίο σας απασχολεί άμεσα, ενώ δυνατοί φίλοι σας προσφέρουν την βοήθειά τους.

Ιχθείς
Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ευνοεί τους Ιχθύς που έχετε γεννηθεί τον Μάιο, με δυνατούς φίλους να σας βοηθούν αυτή τη στιγμή. Εσείς που είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, παρά τους προβληματισμούς που έχετε, θα έχετε κοντά σας ανθρώπους που σας αγαπούν (φίλους και συγγενείς). Μην απαρνιέστε μια μετακίνηση με τους δικούς σας ανθρώπους, ή μια επαφή που θα είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ