Nίκη παραμονή για τον Πανθρακικό - Μπλεξίματα στον Πλατανιά μετά την ήττα από τον ΠΑΣ - iefimerida.gr

Nίκη παραμονή για τον Πανθρακικό - Μπλεξίματα στον Πλατανιά μετά την ήττα από τον ΠΑΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πιάσουν ρυθμό και να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να αιφνιδάσει τον Πλατανιά με το ξεκίνημα του 2ου μέρους. Οι γηπεδούχοι πίεσαν από το ξεκίνημα, έχασαν μια σπουδαία ευκαιρία με τον Τζημόπουλο και τελικά αποζημιώθηκαν στο 53΄όταν ο Ίλιτς τροφοδότησε τον Ακόστα και ο τελευταίος με προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 60΄μάλιστα ο ΠΑΣ θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του με την κεφαλιά του Γιάκου να σταματάει στο δοκάρι. Στα υπόλοιπα λεπτά ο Πλατανιάς προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γουνδουλάκη να σπρώχνει την μπάλα προς τα δίχτυα όμως τον Στρούνα να απομακρύνει την τελευταία στιγμή. Το 1-0 υπέρ του ΠΑΣ έμεινε μέχρι τέλους με τον Πλατανιά πλέον να νιώθει καυτή την ανάσα του υποβιβασμού.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Ίλιτς, Ναδάλες, Ακόστα, Χαρίσης.

Πλατανιάς: Ολιμπά, Μενδρινός, Μπανανά, Κουλιμπάλι, Ιτούα, Μαχαμάτ, Αποστολόπουλος, Τόρες, Γιακουμάκης, Δημήτρης, Αγκιλέρα.

Ενας επιθετικός μονόλογος ήταν για τον Πανθρακικό η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Οι Θρακιώτες από το πρώτο λεπτό ξεκίνησαν να πιέζουν χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στο 3ο και στο 5ο λεπτό. Ακολούθησε άλλη μια κλασική ευκαιρία στο 27' με τον Κάσες να μη νικά τον Λόρια με κοντινή προβολή όμως στο 34΄οι φιλοξενούμενοι έλυσαν τελικά το γόρδιο δεσμό, ανοίγοντας το σκορ. Θα μπορούσαν μάλιστα τέσσερα λεπτά αργότερα να διπλασιάσουν τα τέρματά τους αλλά ο σκόρερ του πρώτου τέρματος νικήθηκε από τον Λόρια σε κοντινή κεφαλιά. Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Κουτσιανικούλη ενώ στο 60΄οι Κρητικοί έμειναν με παίκτη λιγότερο. Ήταν πάντως αυτοί που απείλησαν για το 1-1 στο 65΄με τον Κουτσιανικούλη να χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία και τον Πανθρακικό να απαντά στο 68'. Οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα, φρόντισαν να ρίξουν το ρυθμό και κατάφεραν να κρατήσουν το πολύτιμο 1-0 μέχρι τέλους.

ΟΦΗ: Λόρια, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Περογαμβράκης, Μπολάκης, Φαζός, Μακρής.
Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Μεχία, Ντιγκινί, Εμπόου, Κάσες, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Ίγκορ, Μελίσσης, Τσουμάνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΦΗ Πανθρακικός Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ