Μετά τον Βαρουφάκη και η Σπυροπούλου πόζαρε στο Paris Match [βίντεο] - iefimerida.gr

Μετά τον Βαρουφάκη και η Σπυροπούλου πόζαρε στο Paris Match [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φωτογράφιση του Γιάνη Βαρουφάκη στο Paris Match συζητήθηκε όσο καμία άλλη συνέντευξή του ή σχόλιό του. Και από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δεν έμεινε μόνο στο σχόλιο...

Η εν λόγω φωτογράφιση έπαιξε στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Ευρώπης και σχολιάστηκε ακόμη και από τον Γερούν Ντάισελμπλουμ. Αλλά και από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την οποία, μάλιστα, ο υπουργός Οικονομικών έβγαλε και μια selfie όταν την συνάντησε στους διαδρόμους του Alpha όπου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου για τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Σπύρο Χαριτάτο.

Η ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha, ωστόσο, δεν έμεινε στο σχολιασμό της φωτογράφισης αλλά θέλησε να κάνει ακριβώς την ίδια και εκείνη! Και την έκανε! Φυσικά πρόκειται για photoshop, ιδιαίτερα πετυχημένο, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Αντώνη Λουδάρο στη θέση των Γιάνη Βαρουφάκη και Δανάη Στράτου.

Μάλιστα, αυτό το βίντεο θα αποτελέσει και το τρέιλερ της εκπομπής της για το επόμενο Σάββατο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ