Τυνησία: 8 νεκροί από επίθεση ενόπλων στο κοινοβούλιο -Δεκάδες όμηροι σε μουσείο[εικόνα] - iefimerida.gr

Τυνησία: 8 νεκροί από επίθεση ενόπλων στο κοινοβούλιο -Δεκάδες όμηροι σε μουσείο[εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον οκτώ τουρίστες σκοτώθηκαν στην επίθεση που εκδηλώθηκε στο κοινοβούλιο της Τυνησίας σήμερα, ενώ πολλοί άλλοι, ο αριθμός των οποίων παραμένει αδιευκρίνιστος, κρατούνται όμηροι μέσα στο γειτονικό Εθνικό Μουσείο Μπάρντο, στην πρωτεύουσα της χώρας, ανέφερε ένας κυβερνητικός αξιωματούχος.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, το υπουργείο Εσωτερικών είχε ανακοινώσει ότι τουλάχιστον δύο άνδρες οπλισμένοι με καλάσνικοφ άνοιξαν πυρ στο μουσείο αυτό, ένα από τα σημαντικότερα της αφρικανικής ηπείρου.

«Πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση στο μουσείο Μπάρντο», είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Μοχάμεντ Άλι Αρούι μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Mosaique FM.

Την πληροφορία μετέδωσε ο τοπικός ιδιωτικός ραδιοσταθμός Mosaique FM επικαλούμενος έναν από τους δημοσιογράφους του που βρέθηκε επί τόπου. Ο ραδιοσταθμός κάνει λόγο για πολλούς ομήρους τουρίστες μέσα στο μουσείο Bardo που βρίσκεται δίπλα στο κτίριο του κοινοβουλίου.

Οι πληροφορίες είναι ακόμα συγκεγχυμένες, ενώ μάρτυρες αναφέρουν ότι στην επίθεση έλαβαν μέρος τρεις άντρες που φορούσαν στολές στρατού.

Οι δυνάμεις ασφαλείας της Τυνησίας έχουν περικυκλώσει δύο ενόπλους μέσα στο μουσείο Bardo της πρωτεύουσας, το οποίο βρίσκεται μέσα στους χώρους του κοινοβουλίου, δήλωσε κυβερνητικός αξιωματούχος στο Ρόιτερς.

Τυνησία: 8 νεκροί από επίθεση ενόπλων στο κοινοβούλιο -Δεκάδες όμηροι σε μουσείο[εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η φωτογραφία που ανέβασε όμηρος μέσα από το μουσείο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τυνησία πυροβολισμοί κοινοβούλιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ