ΚΚΕ κατά Κωνσταντοπούλου: Δίνει άλλοθι στη Χρυσή Αυγή, δεν θα μετάσχουμε στην ονομαστική ψηφοφορία - iefimerida.gr

ΚΚΕ κατά Κωνσταντοπούλου: Δίνει άλλοθι στη Χρυσή Αυγή, δεν θα μετάσχουμε στην ονομαστική ψηφοφορία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπουλου εξαπέλυσε το ΚΚΕ, ανακοινώνοντας την απόφασή του να μη συμμετάσχει στην ονομαστική ψηφοφορία που έχει ζητήσει η Χρυσή Αυγή στο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νικος Καραθανασόπουλος, διαβάζοντας τη δήλωση του κόμματος, κατηγόρησε την κ. Κωνσταντοπούλου πως με τη στάση της έστρωσε το χαλί στη Χρυσή Αυγή για να καλλιεργήσει κλίμα ανοχής υπέρ της.

«Η Χρυσή Αυγή αξιοποιώντας τη στάση της προέδρου της Βουλής μεθόδευσε αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας για να δώσει άλλοθι στην παρουσία των προφυλακισμένων βουλευτών της στη Βουλή. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, η οποία έχει δηλώσει ότι θα ψηφίσει "παρών" επί της αρχής του νομοσχεδίου, δεν θα μετάσχει στην ψηφοφορία», είπε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, ζητώντας παράλληλα από την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει αυτές τις μεθοδεύσεις που προκαλούν κλίμα ανοχής απέναντι στη Χρυσή Αυγή.

Την ονομαστική ψηφοφορία είχε ζητήσει χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, λέγοντας προς την κ. Κωνσταντοπούλου: «Καταθέτουμε αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία με τις υπογραφές και των προφυλακισμένων βουλευτών μας. Εσείς μας δώσατε το δικαίωμα όταν δεσμευτήκατε πως θα εγγυηθείτε τη λειτουργία του Κοινοβουλίου». Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Βουλής απάντησε στον κ. Ματθαιόπουλο: «Το ζήτημα που θέσατε θα απασχολήσει τη Βουλή».

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη πως «η επιστολή του ΚΚΕ μάς προβληματίζει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΚΕ Ζωή Κωνσταντοπούλου Χρυσή Αυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ