Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Μαρτίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Με τον Ουρανό και τον Άρη να βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, θα αντιμετωπίσετε αρκετές εντάσεις και εκρηκτικές καταστάσεις, ειδικά οι Κριοί που έχετε γεννηθεί μετά τις 8-10 Απριλίου. Όμως, τα οικονομικά σας θέματα αρχίζουν να παρουσιάζουν μια διαφορετική εικόνα. Οι μυστικές επαφές ή ένα άγχος που έχετε για τα οικογενειακά σας θέματα μπορεί τώρα να πάρουν μια περίεργη τροπή. Αποφύγετε να κοινολογήσετε τα σχέδιά σας και μην δίνετε γενικά λαβή για σχόλια, γιατί μπορεί να σχολιαστείτε. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Απριλίου θα πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεκτικά οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με την επαγγελματική σας ζωή. Για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, ενδεχομένως τώρα να υπάρξει καθυστέρηση σε κάποια σχέδιά σας.

Ταύρος
Ταύροι μου, η Αφροδίτη πλέον στο δικό σας ζώδιο, ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας. Η κοινωνική σας ζωή και η συλλογική δουλειά φαίνεται να παίρνει μια νέα πορεία, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι τον Απρίλιο. Θα πρέπει βέβαια να αποφύγετε τις υπερβολές, ενώ δεν πρέπει επίσης να ξεχνάτε ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο προσπαθεί να μπλοκάρει τις ενέργειες σας. Σε οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με την επαγγελματική σας ζωή, δεν αποκλείεται αυτό τον καιρό να υπάρξει μια «διαβρωτική» ενέργεια η οποία προκαλεί πιέσεις. Προσπαθήστε να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Δίδυμοι
Για εσάς τους Διδύμους, ιδίως αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαΐου, υπάρχει φόρτιση από θέματα της επαγγελματικής ή της κοινωνικής σας ζωής. Υπάρχει μια τάση σκανδάλων ή εξαπάτησης την οποία θα πρέπει να αποφύγετε. Οι μυστικές επαφές ευνοούνται. Η έκλειψη Ηλίου, που ήδη προετοιμάζεται, επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί είτε την πρώτη ( γύρω στις 21-22 Μαΐου), είτε την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας (γύρω στις 20-21 Ιουνίου), φέροντας κάποιες σημαντικές αλλαγές που μπορούν να διαμορφώσουν ένα διαφορετικό σκηνικό. Για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο υπάρχουν πολύ σημαντικές αλλαγές οι οποίες θα μπορούσαν να διαφοροποιήσουν τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Καρκίνος
Για σας τους Καρκίνους, ειδικά των πρώτων ημερών, υπάρχει ένα σημαντικά ευχάριστο κλίμα το οποίο ανοίγει δρόμους σε ότι έχει σχέση με ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις, ενώ γα σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας υπάρχει μια πολύ σημαντική επαφή, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζετε μια σημαντική ένταση στον επαγγελματικό ή τον κοινωνικό σας χώρο. Η Αφροδίτη, από την θέση της στον Ταύρο, ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή, προς το παρόν για εσάς που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας. Τα οικονομικά σας, σταδιακά, θα βελτιωθούν.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες αρχίζει μια περίοδος που θα αλλάξουν πολλά στη ζωή σας. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα οικονομικά σας εξακολουθούν να σας απασχολούν. Υπάρχει μια έκλειψη Ηλίου η οποία μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα. Θέματα τα οποία έχουν σχέση με ταξίδια, με τις σπουδές ή τις νομικές σας υποθέσεις, ενδεχομένως τώρα να καθυστερούν, τελικά όμως θα πραγματοποιηθούν. Η κοινωνική σας ζωή υπόσχεται πολλά, αρκεί βέβαια να μην κάνετε υπερβολές. Οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο μπορείτε να περιμένετε πολλές αλλαγές μέσα στην Άνοιξη.

Παρθένος
Σε εσάς, Παρθένοι μου, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, φέρνει και πάλι στην επιφάνεια θέματα τα οποία έχουν σχέση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις ή τις παρανοήσεις σε μια συνεργασία σας. Για εσάς που έχετε γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας, η έκλειψη Ηλίου μπορεί να αλλάξει πολλά, ενώ η νέα θέση της Αφροδίτης ανοίγει δρόμους για ταξίδια, για επαφές, και για συμφωνίες. Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο.

Ζυγός
Για εσάς τους Ζυγούς οι εντάσεις δεν λείπουν, με τον Άρη και τον Ουρανό που βρίσκονται απέναντι από το δικό σας ζώδιο να επηρεάζουν εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 8-10 Οκτωβρίου. Τα κρυολογήματα, τα μικροατυχήματα αλλά και οι εντάσεις δεν λείπουν. Σήμερα, θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο αντιμετωπίζετε αρκετά θέματα στη συναισθηματική σας ζωή, ενώ η έκλειψη Ηλίου επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας. Πολλές διαφοροποιήσεις εξακολουθούν να υπάρχουν στον χώρο της εργασίας σας. Προσπαθήστε να υιοθετήσετε την πιο ήρεμη πρακτική. Το πέρασμα της Αφροδίτης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, βελτιώνει κατά κάποιο τρόπο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Τοξότης
Ενώ εσείς οι Τοξότες ετοιμάζεστε για πολλές και δυναμικές λύσεις, οικογενειακά θέματα θα απασχολούν και πάλι εσάς που είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να επηρεάσει την οικογενειακή σας κατάσταση, ακόμη και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Η έκλειψη Ηλίου, η οποία ήδη προετοιμάζεται, επηρεάζει όσους έχετε γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας. Στον χώρο της εργασίας θα υπάρξουν αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις.

Αιγόκερως
Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές ευνοούνται για εσάς τους Αιγόκερους, ενώ τα πρόσωπα του φιλικού σας περιβάλλοντος μπορεί να παρέμβουν στις σχέσεις σας ώστε να τις βελτιώσουν ή να τις ωραιοποιήσουν. Ίσως ακόμη μια συνεργασία σας να βοηθηθεί από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ο χώρος του σπιτιού (μετακομίσεις, μετακινήσεις, επισκευές), φορτίζει εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιανουαρίου. Τα οικογενειακά θέματα δεν λείπουν γενικότερα. Αντίθετα, για τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα πνοή. Γενικότερα, όσοι είστε όσοι είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο, θα δείτε ότι η συναισθηματική σας ζωή κρύβει κάποιες εκπλήξεις αυτές τις ημέρες.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου τα οικονομικά είναι αυτά που απασχολούν εσάς τους Υδροχόους , οικονομικά μάλιστα θέματα τα οποία έχουν σχέση με την εργασία σας, αν και είναι κάπως «θολά» και απατηλά. Για εσάς που έχετε γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας η έκλειψη Ηλίου φέρνει κάποιες διαφοροποιήσεις σε οικονομικά σας θέματα. Είστε τώρα πολύ δυναμικοί για να αντιμετωπίσετε θέματα τα οποία έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα. Αποφύγετε τις μικροπαρεξηγήσεις.

Ιχθείς
Εσάς τους Ιχθύες των πρώτων ημερών, ο Ποσειδώνας σας κάνει πάρα πολύ ρομαντικούς και διαισθητικούς, μπορεί όμως να σας φέρει και κάποιες εξαπατήσεις. Προσέχετε λοιπόν σήμερα τις υποσχέσεις που θα δώσετε! Αντίθετα, όσοι είστε καλλιτέχνες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την έμπνευση για να κάνετε θαυμάσια πράγματα! Όσοι έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας θα έχετε μια ιδιαίτερα ικανοποιητική συνάντηση. Τα έξοδα δεν λείπουν.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ