Μπαλάφας σε Μηταράκη: Μη γίνεσαι... Σοϊμπλεάκι - iefimerida.gr

Μπαλάφας σε Μηταράκη: Μη γίνεσαι... Σοϊμπλεάκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι έντονοι διαξιφισμοί ανάμεσα στον Γιάννη Μπαλάφα και τον Νότη Μηταράκη, αναφορικά με το αν υπάρχει ή όχι μνημόνιο, έφεραν τον β' αντιπρόεδρο της Βουλής στο σημείο να χαρακτηρίσει τον βουλευτή της ΝΔ.

Τι του είπε; Μόλις ο κ. Μπαλάφας σχολίασε «την παραμονή της 20ής Φεβρουαρίου ο κ. Σόιμπλε είχε λυσσάξει, λέγοντας ότι δεν πάμε καν στο τρίτο Eurogroup στις 20 Φεβρουαρίου, γιατί πρέπει να κάνετε αίτηση παράτασης του μνημονίου. Και εμείς λέγαμε το μνημόνιο τελείωσε, ζητάμε παράταση της δανειακής συμβάσεως», δήλωση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Μηταράκη, ο οποίος είπε: «Τι λέτε κ. Μπαλάφα; Υπάρχει απόφαση του Eurogroup».

Από την πλευρά του, ο κ. Μπαλάφας απάντησε, απευθυνόμενος στον κ. Μηταράκη: «Μη δίνετε τις ερμηνείες του Σόιμπλε. Μη γίνεσαι... Σοϊμπλεάκι, κύριε Μηταράκη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ