Champions League: Πρόκριση στα πέναλτι για την Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Λεβερκούζεν [βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Πρόκριση στα πέναλτι για την Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Λεβερκούζεν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 1-0 της κανονικής διάρκειας έστειλε το ματς στην παράταση και εκεί η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε με 3-2 σκορ την Λεβερκούζεν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League.

H Aτλέτικο Μαδρίτης με το γκολ του Μάριο Σουάρες στο 17' έβαλε το γκολ που ήθελε, αλλά τελικά δεν μπήκε άλλο με αποτέλεσμα να πάει το ματς στην παράταση (ίδιο σκορ με τον αγώνα στην Γερμανία). Στην παράταση σε 30 λεπτά γκολ δεν μπήκε με αποτέλεσμα η διαδικασία να πάει στα πέναλτι για να βγει η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στους «8».

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με άστοχα πέναλτι και τελικά σκόραραν για τους Ισπανούς οι Γκριετσμάν, Σουάρες, Τόρες, για τους Γερμανούς οι Ρολφες και Κάστρο, ενώ στο τελευταίο πέναλτι ο Κισλινγκ έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι με αποτέλεσμα οι «ροχιμπλάνκος» να πανηγυρίσουν μια πρόκριση θρίλερ στην διαδικασία των πέναλτι. Είναι η έβδομη φορά που η Ατλέτικο πανηγυρίζει την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι εκτελέσεις: Ραούλ Γκαρθία, άουτ (0-0) Τσαλχάνογλου, απόκρουση Όμπλακ (0-0) Γκριεζμάν, γκολ (1-0) Ρόλφες, γκολ (1-1) Μάριο Σουάρεθ, γκολ (2-1) Τοπράκ, άουτ (2-1) Κόκε, απόκρουση Λένο (2-1) Κάστρο, γκολ (2-2) Τόρες, γκολ (3-2) Κίσλινκ, άουτ (3-2).


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ