Η πορεία των τεχνικών κλιμακίων στο EuroWorking Group -Την Τετάρτη η κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΚΤ - iefimerida.gr

Η πορεία των τεχνικών κλιμακίων στο EuroWorking Group -Την Τετάρτη η κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΚΤ

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο επίκεντρο της έκτακτης συνεδρίασης του EuroWorking Group βρέθηκε η πορεία των εργασιών των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών στην Ελλάδα.

Στην τηλεδιάσκεψη μετείχαν από ελληνικής πλευράς οι Ελενα Παναρίτη και Νίκος Θεοχαράκης, ενώ νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας είχε σύσκεψη με τον Γιάννη Δραγασάκη και τον Γιάνη Βαρουφάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την Τετάρτη γίνεται η κρίσιμη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για τη ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών, μέσω του έκτακτου μηχανισμού ELA. Το «καυτό» ζήτημα της ρευστότητας συζήτησαν και οι Ανγκελα Μέρκελ και Μάριο Ντράγκι στη σημερινή συνάντησή τους στο Βερολίνο, που ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις.

Στο μεταξύ, υπό εξέταση είναι το αίτημα του Ελληνα πρωθυπουργού για πενταμερή συνάντηση με τους Ανγκελα Μέρκελ, Φρανσουά Ολάντ, Μάριο Ντράγκι και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroworking Group Αλέξης Τσίπρας ΕΚΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ