Ανανέωσε ο Γκιστ με τον Παναθηναϊκό - Στους πράσινους μέχρι το 2017 - iefimerida.gr

Ανανέωσε ο Γκιστ με τον Παναθηναϊκό - Στους πράσινους μέχρι το 2017

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντελώς αναπάντεχα ο Τζέιμς Γκιστ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, με την πράσινη ΚΑΕ να προβαίνει μάλιστα και σε επίσημη ανακοίνωση.

Ο αγαπημένος της εξέδρας Τζέιμς Γκιστ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού μέχρι το 2017. Αυτό ανακοίνωσε η πράσινη ΚΑΕ με μια λιτή ανακοίνωση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις κράτησαν λιγότερο από μια εβδομάδα. Ο Γκιστ, ο οποίος ήρθε στον Παναθηναϊκό το 2012 και πέρυσι έφτασε μια ανάσα από την αποχώρηση όχι μόνο αποφάσισε να εξαντλήσει το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι αλλά θα παραμείνει για άλλα δύο χρόνια.

Η επίσημη ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τζέιμς Γκιστ για τα επόμενα δύο χρόνια!». Αμέσως μετά ο Γκιστ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος στο σάιτ της ΚΑΕ «Είναι για μένα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, μια πρόκληση και ταυτόχρονα τεράστια τιμή το γεγονός ότι για δύο ακόμα χρόνια θα έχω την ευκαιρία να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχουν λόγια ικανά να περιγράψουν αυτή τη σχέση όπως και τη χαρά που αισθάνομαι. Αυτό που θέλω να πω είναι πως είμαι ευτυχισμένος είναι σα να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Θα προσπαθήσω να φέρω κι άλλους τίτλους. Εκείνο το οποίο θέλω να τονίσω και το πιστεύω πραγματικά, είναι η υπέροχη σχέση μου με τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ποτέ δεν αισθάνθηκα πως είμαι ένας απλός υπάλληλος. Πάντα αισθανόμουν φίλος και μέλος της οικογένειάς του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Τζέιμς Γκιστ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ