Δήλωση-βόμβα Βαρβιτσιώτη: Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ υπό προϋποθέσεις - iefimerida.gr

Δήλωση-βόμβα Βαρβιτσιώτη: Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ υπό προϋποθέσεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής της Συγγρού σε ένα νέο κυβερνητικό σχήμα με τον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον οι πολιτικές εξελίξεις οδηγήσουν σε μια τέτοια αναγκαιότητα, άφησε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο νέος Γραμματέας Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να υπάρξει συγκατοίκηση της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση.

«Θα αναγκαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει μία συμφωνία για την οποία θα δε θα έχει επαρκή κοινοβουλευτική πλειοψηφία για την περάσει», δήλωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης με τον δημοσιογράφο να αντιδρά λέγοντας: «Αυτό σημαίνει ότι θα πέσει η κυβέρνηση». « Δεν ξέρω αν θα πέσει η κυβέρνηση. Μπορεί να υπάρξουν και υπάρχουν κι άλλες δεξαμενές από τις οποίες μπορεί να αντλήσει ψήφους. Εμείς δεν είμαστε αρνητικοί, αλλά θα πρέπει να γίνει στο πλαίσιο μίας πολιτικής συμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφερόταν στην προοπτική να υπάρξουν δραματικές εξελίξεις στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους εταίρους και δανειστές της χώρας, και να απαιτηθεί μια καινούρια πλειοψηφία από τη σημερινή Βουλή, καθώς απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο νέων εκλογών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ