Λίγο πριν χαθεί, ο Γιακουμάκης είχε δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα του - iefimerida.gr

Λίγο πριν χαθεί, ο Γιακουμάκης είχε δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη να έδειξε αυτοκτονία, ωστόσο ο φάκελος της υπόθεσης δεν κλείνει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» η Ασφάλεια Ιωαννίνων διενεργεί έρευνες για την υπόθεση στο πλαίσιο των οποίων λαμβάνονται καταθέσεις σπουδαστών της σχολής, και επανεξετάζονται επικοινωνίες του 20χρονου μέσω κινητού τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «Καθημερινή» «κρίσιμος θεωρείται ο ρόλος που διαδραμάτισε η οικογένεια του 20χρονου, η οποία φέρεται να τον πίεζε να ολοκληρώσει τις σπουδές και να επιστρέψει στην Κρήτη για να ασχοληθεί με την τυροκομία».

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα τονίζει ότι από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι «αμέσως πριν την αυτοκτονία, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ