Οι ΑΝΕΛ απαντούν στην Ραχήλ Μακρή για τα ταξίδια Καμμένου για... selfie - iefimerida.gr

Οι ΑΝΕΛ απαντούν στην Ραχήλ Μακρή για τα ταξίδια Καμμένου για... selfie

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στην κριτική της Ραχήλ Μακρή προς τον Πάνο Καμμένο έδωσε μέσω ανακοίνωσης η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, λέγοντας πως ο υπουργός Εθνικής Αμυνάς χρησιμοποιεί τα Apache για να τραβάει selfies.

Στην απάντηση το κόμμα της συγκυβέρνησης επισημαίνει πως τα ταξίδια γίνονται στο πλαίσιο των εργασιών του υπουργού, ενώ αφήνει τους «κακοηθείς και κακεντρεχείς», όπως σημειώνει, να κριθούν από τον ελληνικό λαό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τους πάσης φύσεως καλοθελητές ότι ο κ. Πάνος Καμμένος, στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, είναι υποχρεωμένος να επισκέπτεται τα ακριτικά νησιά και να πηγαίνει και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της επικράτειας με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας της Πατρίδας μας.

Αφήνουμε τους κακοήθεις και τους κακεντρεχείς που προβαίνουν σε απαξιωτικές δηλώσεις στην κρίση των Ελλήνων πολιτών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ