Αιχμές Αναστασιάδη προς τους παίκτες: «Μετά τον Ολυμπιακό εσείς κάνατε κουμάντο» - iefimerida.gr

Αιχμές Αναστασιάδη προς τους παίκτες: «Μετά τον Ολυμπιακό εσείς κάνατε κουμάντο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αγγελος Αναστασιάδης αποχαιρέτισε τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα, αφήνοντας αιχμές για τα όσα συνέβησαν μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού όπου ουσιαστικά ήρθε και η κατάρρευση του Δικεφάλου το βορρά.

Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ν.Μεσημβρίας προκειμένου να αποχαιρετίσει τους ποδοσφαιριστές του, με μια μίνι ομιλία προς αυτούς. «Πίστευα ότι μπορούσαμε να πάρουμε τον τίτλο, δυστυχώς, όμως δεν τα καταφέραμε. Θα είμαι δίπλα και θα προσεύχομαι για σας. Μπορείτε να βγείτε πρώτοι στα πλέι οφ και εύχομαι να τα καταφέρετε. Κάθε χρόνο έτσι συμβαίνει και τελικά αναλαμβάνει συνέχεια ο ίδιος άνθρωπος. Αποφασίστε εσείς. Άλλωστε εγώ έκανα κουμάντο μέχρι τον Ολυμπιακό, μετά κάνατε εσείς» ανέφερε ο Αναστασιάδης, ο οποίος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ χωρίς όπως έλεγε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, να προλάβει να ολοκληρώσει το έργο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Αγγελος Αναστασιάδης ομιλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ