Κατέρρευσε η μητέρα του Βαγγέλη -«Ο άγγελός μου...» - iefimerida.gr

Κατέρρευσε η μητέρα του Βαγγέλη -«Ο άγγελός μου...»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, κατέρρευσε το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες πριν η σορός του γιου της φτάσει στην Κρήτη.

«Παιδί μου... Βαγγέλη μου... Θα έρθει σε λίγο το παιδί μου, ο άγγελός μου. Να το περιποιηθούμε όπως πρέπει», μονολογούσε χθες η μητέρα του Βαγγέλη, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει το κακό που τη βρήκε.

Αλλά και όλοι οι υπόλοιποι, συγγενείς και φίλοι, είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία με την αυτοκτονία του 20χρονου, που αγνοούνταν εδώ και 40 ημέρες.

Χθες το μεσημέρι η σορός του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναχώρησε από τα Γιάνεννα και το βράδυ μπήκε σε πλοίο από τον Πειραιά με κατεύθυνση τη Σούδα.

Κατέρρευσε η μητέρα του Βαγγέλη -«Ο άγγελός μου...» | iefimerida.gr 0
Κατέρρευσε η μητέρα του Βαγγέλη -«Ο άγγελός μου...» | iefimerida.gr 1

Σήμερα το πρωί αρκετοί φίλοι και συγγενείς υποδέχθηκαν τον Βαγγέλη στο λιμάνι της Σούδας (δείτε φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ), ενώ στην πομπή προς το χωριό Σελλί Ρεθύνου είχε σχηματιστεί πομπή αυτοκινήτων.

Σημειώνεται ότι στον τόπο καταγωγής του Βαγγέλη Γιακουμάκη σήμερα δεν άνοιξαν τα σχολεία, ενώ στο χωριό δεν θα λειτουργήσουν ούτε οι δημόσιες υπηρεσίες. Στα Ιωάννινα, πάλι, τα σχολεία όλων των βαθμίδων λειτούργησαν έως τις 11:30, χωρίς να γίνει μάθημα. Εγινε μόνο συζήτηση για το bullying. Στις 11:30 χτύπησε το κουδούνι της λήξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαγγέλης Γιακουμάκης κηδεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ