Συγκλονίζει φίλη του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Πήρε την αλήθεια μαζί του – Δεν ήθελε να εμπλέξει τους γονείς του - iefimerida.gr

Συγκλονίζει φίλη του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Πήρε την αλήθεια μαζί του – Δεν ήθελε να εμπλέξει τους γονείς του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά είναι τα «γιατί» συγγενών και φίλων του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οι οποίοι θρηνούν για την αυτοκτονία του 20χρονου φοιτητή.

Η σορός του Βαγγέλη βρέθηκε το πρωί της Κυριακής με όλες τις ενδείξεις να κάνουν λόγο πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, φίλη του 20χρονου δήλωσε πως ο Βαγγέλης «σε καμία περίπτωση δεν ήθελε, όπως όλα δείχνουν, να εμπλέξει τους γονείς του ή την ευρύτερη οικογένεια του στο πρόβλημα που βίωνε... Αν και ήταν ανοιχτός χαρακτήρας, είχε κλείσει βαθιά μέσα του, από περηφάνια και μεγάλη αγάπη προς τους γονείς και τα αδέρφια του, όλα όσα τον βασάνιζαν... Πήρε την αλήθεια μαζί του, όμως η δικαιοσύνη και οι λειτουργοί της, μετά και από την απαίτηση σύσσωμης της τοπικής -και όχι μόνο- κοινωνίας, οφείλει να αποδώσει ευθύνες, όπου αυτές υπάρχουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ