Ο επικεφαλής της Bundesbank τονίζει: Αναξιόπιστη η ελληνική κυβέρνηση - iefimerida.gr

Ο επικεφαλής της Bundesbank τονίζει: Αναξιόπιστη η ελληνική κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δηλώσεις του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο επικεφαλής της τράπεζας Bundesban, Γενς Βάιντμαν έκανε αναφορά στην ελληνική κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας την ως «αναξιόπιστη».

Οπως τόνισε ο επικεφαλής της γερμανικής τράπεζας, η αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας, θα πρέπει να επανακτήσει την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων πιστωτών. «Θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να αντιμετωπίζουμε με περισσότερη αξιοπιστία τις ανακοινώσεις της Αθήνας» ανέφερε.

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για την περίπτωση να υπάρξουν συζητήσεις με θέμα την παροχή ενός καινούργιου πακέτου στήριξης της χώρας, είπε: «Πρώτα θα πρέπει να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη και να εφαρμόσουν αυτά για τα οποία έχουν δεσμευθεί»

Παρ' όλα αυτά, όταν αναφέρθηκε το θέμα του Grexit, ο Βάιτμαν φάνηκε εντελώς αντίθετος με αυτό το ενδεχόμενο. «Αυτό το σενάριο θα πρέπει να αποφευχθεί. Το καλύτερο όλων είναι η Ελλάδα να εκπληρώσει αυτά που έχει υποσχεθεί» υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γενς Βάιντμαν Bundesbank grexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ