To Muppet Show δεν πεθαίνει ποτέ (trailers) - iefimerida.gr

To Muppet Show δεν πεθαίνει ποτέ (trailers)

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πιο πολύχρωμη, τριχωτή και χαρούμενη παρέα επιστρέφει και πάλι στην μεγάλη οθόνη, έχοντας στο πλευρό της την πιο εντυπωσιακή λίστα από guest -και διόλου τριχωτούς- stars του Hollywood .

Σύντομα θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες η νέα ταινία The Muppets, καθώς σύσσωμη η τρελοπαρέα του Κέρμιτ, του Σουηδού σεφ, της Μις Πίγκι και του Animal θα προσπαθήσουν να σώσουν το περίφημο θέατρο του The Muppet Show από τα δόντια ενός αδίστακτου μεγιστάνα των πετρελαίων.

Η νέα ταινία της Disney θα έχει για πρωταγωνιστές της, εκτός από τα Muppets και τους Amy Adams, Jason Segel, Chris Cooper, Neil Patrick Harris και την σέξι Mila Kounis, ενώ σύντομα περάσματα στην ταινία θα κάνουν δεκάδες guest stars όπως οι Zach Galifianakis, Emily Blunt, Woopi Goldberg, Selena Gomez, Katy Perry, Ricky Gervais, Βilly Crystal και Eric Stonestreet...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ